Beşiktaş'ın Zaynutdinov teklifine 'ret' cevabı geldi

Beşiktaş Transfer
Beşiktaş'ın Zaynutdinov teklifine 'ret' cevabı geldi

Kadrosunu güçlendirmek isteyen Beşiktaş transfer çalışmalarını sürdürüyor. Siyah-beyazlıların CSKA Moskova'da forma giyen Zaynutdinov'la ilgilendiği ve ilk teklifini yaptığı fakat bunun geri çevrildiği ileri sürüldü.

Somaspor'dan Emrecan Uzun'u kadrosuna katarak transfer sezonunu açan Beşiktaş çalışmalarına devam ediyor.

Siyah-beyazlılar, TFF'nin yeni sezonda uygulamaya koyacağı 'Mavi Kart' kuralını da göz önünde bulundurarak CSKA Moskova'nın Kazakistanlı futbolcusu Bakhtiyor Zaynutdinov'u kadrosuna katmak istiyor.

Rus basınından Championat'ın haberine göre; Kartal bu transfer için somut adımlar atmaya başladı ve CSKA Moskova'ya ilk teklifini iletti.

Siyah-beyazlılar, Kazak futbolcu için 3 milyon Euro bonservis bedelinin yanı sıra 3 milyon da başarı bonusu ekleyerek toplamda 6 milyonu bulabilecek bir paket teklifinde bulundu.

Haberde Rus temsilcisinin Beşiktaş'ın bu teklifine sıcak bakmadığı ve 6 milyon Euro'luk bir bonservis beklentisi içerisinde olduğu ifade edildi.

Bakhtiyor Zaynutdinov geçen sezon CSKA Moskova formasıyla 27 maçta sahaya çıkan oyuncu 1 gol, 3 asistlik performans sergilemişti.

Kaynak: Haber Global TV

Beşiktaş Beşiktaş haberleri Beşiktaş transfer Beşiktaş Transfer söylentileri CSKA Moskova