Beşiktaş'ın yeni başkanı Hasan Arat'tan ilk açıklama: "Beşiktaş bugün çok büyük bir demokrasi dersi vermiştir"

Serdal Adalı Hasan Arat Beşiktaş
Beşiktaş'ın yeni başkanı Hasan Arat'tan ilk açıklama: "Beşiktaş bugün çok büyük bir demokrasi dersi vermiştir"

Serdal Adalı'yla girdiği yarıştan galip çıkarak Beşiktaş'ın 35. başkanı seçilen Hasan Arat, seçim zaferinin ardından yaptığı ilk açıklamada, "Beşiktaş bugün çok büyük bir demokrasi dersi vermiştir. Binlerce insan saatlerce kuyrukta bekledi. Tüm camiamıza teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Beşiktaş'ın olağanüstü seçimli genel kurulunda Hasan Arat, rakibi Serdal Adalı'yı geride bırakarak başkanlığa seçildi.

Toplam 21 sandıkta da Serdal Adalı'yı geçen ve kullanılan oyların 7271'ini alan Hasan Arat, siyah-beyazlı kulübün 35. başkanı oldu. Serdal Adalı ise 4557 oyda kaldı.

Arat seçim zaferinin ardından yaptığı ilk açıklamasında, "Beşiktaş bugün çok büyük bir demokrasi dersi vermiştir. Binlerce insan kuyrukta bekledi. Bu armanın ne kadar büyük olduğunu Türkiye gördü. Beşiktaş'ın yolu ve şansı açık olsun. Bana ve arkadaşlarıma bu onuru yaşatan canım Türkiyem'e, canım Beşiktaşım'a ve tüm camiamıza teşekkür ederim. Yolumuz açık, şansımız bol olsun. Tüm yönetim kurulu üyelerimizle biz büyük bir takımız. İyi bir takımız. Bizim işimiz şimdi başlıyor" ifadelerini kullandı.

"SERDAL ADALI EBEDİYEN KARDEŞİM KALACAKTIR"

Seçimi kaybeden Serdal Adalı'yı onore eden Hasan Arat, "Adanalı canım kardeşime gösterdiği centilmence mücadeleden dolayı teşekkür ederim. Serdal Adalı'ya kardeşim dedim. Evet kardeşimdir, ebediyen öyle kalacaktır. Serdal Adalı, büyük Beşiktaşlıdır! Bunu herkes böyle bilmeli. Camiamıza sesleniyorum, herkese kollarımızı açıyoruz. Hep birlikte büyük Beşiktaş hedeflerine ulaşacağız" şeklinde konuştu.

BAKAN BAK'TAN BEŞİKTAŞ'IN YENİ BAŞKANI HASAN ARAT İÇİN TEBRİK MESAJI

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Beşiktaş Kulübünün olağanüstü genel kurulunda başkanlığa seçilen Hasan Arat için tebrik mesajı yayımladı.

Bakan Bak, mesajında "Beşiktaş Kulübünün yapılan olağanüstü genel kurul toplantısı sonucunda başkanlığa seçilen Hasan Arat ile yönetim kurulu üyelerini tebrik ediyorum. Siyah beyazlı ekibin yeni başkanı Hasan Arat'a ve yönetim kuruluna, görevlerinde başarılar diliyorum." ifadelerini kullandı.

TFF'DEN BEŞİKTAŞ'IN YENİ BAŞKANI HASAN ARAT İÇİN TEBRİK MESAJI

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Beşiktaş Kulübünün olağanüstü genel kurulunda başkanlığa seçilen Hasan Arat için tebrik mesajı yayımladı.

Federasyonun internet sitesinden yapılan açıklamada "Beşiktaş Kulübü'nün bugün yapılan olağanüstü genel kurul toplantısının ardından başkanlığa seçilen Sayın Hasan Arat ve yönetim kurulunu tebrik eder, yönetim dönemlerinde başarılar dileriz." ifadesi kullanıldı.

Kaynak: Haber Global TV