Beşiktaş'ın Mason Greenwood planı ortaya çıktı

Beşiktaş Transfer Manchester United İngiltere Premier Lig
Beşiktaş'ın Mason Greenwood planı ortaya çıktı
FOTOĞRAF: DepoPhotos

Manchester United'ın kadrosunda düşünmediği ve yollarını ayırmayı düşündüğü Mason Greenwood'u Beşiktaş'ın 6 aylığına kiralamak istediği iddia edildi.

UEFA Konferans Ligi play-off turu rövanş karşılaşmasında sahasında Dinamo Kiev ile karşılaşacak olan Beşiktaş, transfer çalışmalarını sürdürüyor.

İngiliz basınında yer alan haberlerde Siyah-beyazlı kulübün Manchester United'dan Mason Greenwood'u transfer etmek istediği iddia edildi.

İngiliz basından Mirror'ın haberine göre; Beşiktaş'ın Mason Greenwood'u 6 aylığına kiralamak için Manchester United'a teklifte bulunmaya hazırlandığı belirtildi.

Kırmızı Şeytanlar, 21 Ağustos günü Mason Greenwood ile karşılıklı anlaşmaya varıldığını ve yolların ayrılacağını açıklamıştı. İngiliz ekibi o tarihten bu yana oyuncuya kulüp bulmak için arayışlarını sürdürüyor.

Haberde İngiltere Premier Lig'deki yaz transfer döneminin 1 Eylül'de sona ereceği ve Manchester United'ın elini çabuk tutması gerektiği de hatırlatıldı.

Beşiktaş'ın oyuncuya kariyerinde yeniden çıkışa geçmesi açısından önemli bir fırsat verebileceği ifadeleri kullanıldı.

1 Eylül tarihinden itibaren Avrupa'da sadece Türkiye, Yunanistan, Çekya, İsviçre ve Polonya liglerinde transfer sürecinin devam edeceği ve bu ligler arasında Türkiye'nin oyuncu için en uygun seçenek olabileceği yorumları yapıldı.

Kaynak: Haber Global TV

Beşiktaş transfer Beşiktaş transfer haberleri Beşiktaş Transfer söylentileri Beşiktaş Transfer Son dakika Mason Greenwood Manchester United' İngiltere Premier Lig Transfer