Beşiktaş'ın listesindeki Sırp 10 numara, Fiorentina yolunda

Beşiktaş
Beşiktaş'ın listesindeki Sırp 10 numara, Fiorentina yolunda

İtalya Serie A ekiplerinden Fiorentina, Beşiktaş'ın da transfer listesinde yer aldığı belirtilen Partizan'ın genç 10 numarası Samed Bazdar'ı kadrosuna katmak üzere.

Sırp basınından Informer'ın haberine göre; Fiorentina ile Partizan, Sırp 10 numara Samed Bazdar'ın transferi için prensipte anlaşmaya vardı.

Mor Menekşeler bu transfer için Partizan'a 2 milyon Euro bonservis bedeli ödeyecek ve genç oyuncunun bir sonraki transferinden pay verecek.

Jenerasyonunun en yetenekli oyuncularından biri olarak gösterilen 19 yaşındaki 10 numara ile Wolfsburg, Juventus ve Beşiktaş'ın da ilgilendiği ancak bu ilgilerin teklif aşamasına bir türlü geçemediği belirtildi.

Ocak ayında Fenerbahçe'nin de Samed Bazdar için Partizan'a teklifte bulunduğu iddia edilmişti.

818 DAKİKADA 4 GOL - 2 ASİT ÜRETTİ

Forvet arkası, on numara ve santrafor bölgelerinde oynayabilen Samed Bazdar, 1.86 boyunda ve sağ ayağını kullanıyor.

Alt yapısından yetiştiği Partizan'da iki yıl önce A takıma yükselen Samed Bazdar, bu sezon Sırp Süper Ligi'nde 25 maçta görev yaptı ve sahada kaldığı 818 dakikaya 4 gol - 2 asist sığdırdı.

FIORENTINA - PARTİZAN İŞ BİRLİĞİ KAZANDIRIYOR

Fiorentina geçmiş yıllarda Partizan'dan kadrosuna kattığı Adem Ljajic, Matija Nastasic, Stevan Jovetic, Nikola Milenkovic ve Dusan Vlahovic gibi isimlerin satışlarından yüksek kazançlar sağlamıştı.

Samed Bazdar Beşiktaş

Kaynak: Haber Global TV

Beşiktaş Fiorentina Beşiktaş transfer haberleri