Beşiktaş'ın yeni transferine Murat Sancak'tan imalı yorum

Beşiktaş Adana Demirspor Süper Lig transfer haberleri
Beşiktaş'ın yeni transferine Murat Sancak'tan imalı yorum

Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, Beşiktaş'ın eski oyuncuları Jonas Svensson'u kadrosuna kattığını duyurması sonrasında imalı bir paylaşımda bulundu.

Süper Lig ekiplerinden Adana Demirspor, 6 Ocak'ta yaptığı açıklamada Jonas Svensson ile karşılıklı anlaşarak yolların ayrıldığını duyurmuştu.

Beşiktaş, 30 yaşındaki Norveçli sağ beki bugün kadrosuna kattığını açıkladı.

Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, siyah-beyazlıların transfer paylaşımının altına, "İyi bir kontratak oyuncusu, iyi bakın hayırlı olsun" şeklinde yorum yaptı ve paylaşımının sonuna gülücük emojisi ekledi.

Murat Sancak Svensson Beşiktaş

NE OLMUŞTU?

Kısa bir süre önce Beşiktaş'ın ara transfer döneminde Yusuf Sarı'yı kadrosuna katmak istediği ve bu doğrultuda görüşmelerde bulunduğu iddia edilmişti.

İddiaların sorulduğu Beşiktaş Futbol Takımları Genel Koordinatörü Samet Aybaba, Yusuf Sarı için, "Beşiktaş kontratak oynamaz, büyük takımdır, oyunu yönetir. O oyuncuyla ilgili sakın yanlış anlamayın. Böyle bir şey söylemek istemiyorum. Kaliteli ve iyi oyuncu. Beşiktaş gibi büyük bir takımın planında kontratak ve boş alan oyunu yoktur. Hiçbir görüşmem olmadı. Kaliteli bir oyuncudur, o düşüncedeki takımların yıldız oyuncusudur. Kendisine başarılar dilerim." şeklinde cevap vermişti.

Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak ise Aybaba'nın bu açıklamasının medyada yer bulmasının ardından sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulunarak, "Avrupa Şampiyonasına katılma hakkı kazanan Milli Takımımız kontratak oynadığı için Yusuf Sarı'yı kadroya dahil etmişti!!!!" ifadelerini kullanmıştı.