Beşiktaş'ın Kamerunlu savunmacı için yaptığı teklif reddedildi

Beşiktaş Fransa Ligue 1
Beşiktaş'ın Kamerunlu savunmacı için yaptığı teklif reddedildi

Yeni sezon için transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, Nantes'ın Kamerunlu stoperi Jean-Charles Castelletto için teklifte bulundu ancak Fransız kulübü bu teklifi reddetti.

Beşiktaş, gelecek hafta başlayacak olan yaz transfer dönemi öncesi savunma hattını güçlendirmek için arayışlarını hızlandırdı.

Welinton'la yolları ayıran, Tayyip Talha'dan da sakatlık sebebiyle uzun bir süre yararlanamayacak olan Beşiktaş'ın, Romain Saiss'in ayrılmak istemesi sebebiyle bu bölgeye en az 3 oyuncu transferi yapması bekleniyor.

Foot Mercato'nun haberine göre; Beşiktaş ve Feyenoord, Fransa Ligue 1 ekiplerinden Nantes'ın Kamerunlu stoperi için Jean-Charles Castelletto için teklifte bulundu ancak bu teklifler Fransız kulübü tarafından reddedildi.

Nantes'ın oyuncusunu satmak istemediği, bu sebeple de 5 milyon Euro'luk bir bonservis belirlediği ve bu miktarın altındaki tüm teklifleri reddettiği kaydedildi.

28 yaşındaki Kamerunlu stoper geçtiğimiz sezon Nantes formasıyla tüm kulvarlarda 46 maçta görev yaptı ve 1 asist üretti. Castelletto görev yaptığı maçlarda 3768 dakika sahada kalırken 6 sarı kart gördü.

Kaynak: Haber Global TV

Beşiktaş Nantes Beşiktaş transfer haberleri