Beşiktaş'ta Montero'ya teklif var!

Beşiktaş
Beşiktaş'ta Montero'ya teklif var!

Polonya Ligi'nde şampiyonluk hasreti iki sezona çıkan Legia Varşova, Beşiktaş'ın İspanyol stoperi Francisco Montero'yu kadrosuna katmak için girişimlere başladı.

TVP Sport'un haberine göre; Sol ayaklı bir stoper arayışında olan Legia Varşova, Montero'yu satın alma opsiyonuyla kiralamak için Beşiktaş'a teklifini iletti.

Beşiktaş'la 2 yıllık daha sözleşmesi bulunan 24 yaşındaki İspanyol stoperin düzenli olarak forma giymek istediği için siyah-beyazlı kulübe teklifi bir an önce kabul etmeleri yönünde baskı yaptığı ve yeni takımıyla sezon öncesi kampa katılarak kendisini ispatlamayı hedeflediği iddia ediliyor.

Beşiktaş'a 2020 yazında 1 milyon 250 bin Euro maliyetle transfer olan ve sonraki satışından Atletico Madrid'e yüzde 50 pay verilecek olan İspanyol savunmacı 46 kez giydiği siyah-beyazlı formayla 2 gol - 2 asist üretirken 2 kez de kırmızı kart gördü.

Geçtiğimiz sezonun ikinci devresinde Almanya 2. Ligi (2. Bundesliga) ekiplerinden Hamburg'a kiralanan Montero, beklentileri karşılayamamış ve yalnızca 5 maçta 257 dakika şans bulmuştu.

Kaynak: Haber Global TV

Beşiktaş Francisco Montero Beşiktaş transfer haberleri