Beşiktaş'ın gündemindeki Hermoso için Premier Lig ekibi devreye girdi

Beşiktaş transfer haberleri İngiltere Premier Lig
Beşiktaş'ın gündemindeki Hermoso için Premier Lig ekibi devreye girdi
DepoPhotos

Atletico Madrid ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan ve Beşiktaş'ın transfer gündemine gelen İspanyol stoper Mario Hermoso için Premier Lig ekibi Aston Villa devreye girdi.

Atletico Madrid'le sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Mario Hermoso, geçtiğimiz günlerde Beşiktaş'ın gündemine gelmiş ve siyah-beyazlı yönetimin İspanyol stoperin menajerini görüşmelerde bulunmak üzere İstanbul'a davet ettiği iddia edilmişti.

AS gazetesinin haberine göre; İngiltere Premier Lig ekiplerinden Aston Villa'nın da Mario Hermoso ile ilgilendiği ve transferi bitmeye yakın olduğu belirtildi. 

Hermoso'nun Atletico Madrid'le sözleşme yenileme ihtimalinin oldukça düşük olduğu vurgulanırken, 28 yaşındaki stoperin Inter'in de transfer listesinde yer aldığı kaydedildi.

Alman futbol portalı Transfermarkt, 29 yaşındaki savunmacının piyasa değerinin 25 milyon Euro olduğunu tahmin ediyor.

HERMOSO'NUN KARİYERİ

Real Madrid alt yapısından yetişen, sonrasında ise Real Valladolid ve Espanyol formaları giyen Hermoso, 2019 yazında 25 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında Atletico Madrid'e transfer oldu.

 

Kırmızı-beyazlı kulüpte 4. sezonunu tamamlamaya hazırlanan Hermoso, bugüne dek 169 resmi maçta forma giyerken 10 gol - 6 asistlik performans sergiledi.

Hermos, İspanya Milli Takımı formasını da 5 kez terletti ve 1 asist üretti.