Beşiktaş'ın Ankaragücü maçı kamp kadrosu belli oldu

DHA
Beşiktaş Ankaragücü Ziraat Türkiye Kupası
Beşiktaş'ın Ankaragücü maçı kamp kadrosu belli oldu
FOTOĞRAF: AA

Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk maçında deplasmanda Ankaragücü ile mücadele edecek olan Beşiktaş'ın kamp kadrosu belli oldu.

Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk maçında yarın Ankaragücü ile deplasmanda karşılaşacak Beşiktaş, hazırlıklarını tamamladı.

Siyah-beyazlı takımın yarın oynayacağı Ankaragücü maçı kamp kadrosu belli oldu.

Siyah-beyazlılarda, ligde oynanan Ankaragücü mücadelesinin ardından sağ uyluk üst adalesinde ağrı hissederek oyundan çıkan Serkan Emrecan Terzi (İliopsoas gerilme ve ödem); sahaya dönüş ve takıma adaptasyon çalışmaları devam eden Onur Bulut ve Semih Kılıçsoy ile tedavi ve sahaya dönüş çalışmaları devam eden Bakhtiyor Zaynutdinov'un yanı sıra Tayfur Bingöl, Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk maçı kadrosuna dahil edilmediler.

Beşiktaş'ın kupada karşılaşacağı Ankaragücü maçının kamp kadrosunda şu oyuncular bulunuyor:

"Mert Günok, Ersin Destanoğlu, Göktuğ Baytekin, Jonas Svensson, Tayyip Talha Sanuç, Omar Colley, Salih Uçan, Cenk Tosun, Vincent Aboubakar, Milot Rashica, Daniel Amartey, Alex Oxlade-Chamberlain, Joe Worrall, Rachid Ghezzal, Necip Uysal, Demir Ege Tıknaz, Ernest Muçi, Arthur Masuaku, Almoatasem Al Musrati, Jackson Muleka, Fahri Kerem Ay, Umut Meraş ve Gedson Fernandes."