Beşiktaş'a transferde iki kötü haber birden

Beşiktaş Transfer
Beşiktaş'a transferde iki kötü haber birden
FOTOĞRAF: DepoPhotos

Beşiktaş'ın eski futbolcusu Josef de Souza, yakın arkadaşı Philippe Coutinho'yu takıma getirmek için çok çabaladığını söylerken, Talisca'nın Beşiktaş'a gelme ihtimalinin de olmadığını söyledi.

Geçtiğimiz sezon Beşiktaş'ta forma giyen, devre arasında Çin Ligi ekiplerinden Beijing Guoan'a transfer olan Josef de Souza, Siyah-beyazlı taraftarların sosyal medya üzerinden kendisine yönelttiği soruları yanıtladı.

Brezilyalı futbolcu Beşiktaş'ta oynadığı dönemde transfer süreçlerine aktif olarak dahil olduğunu ve Philipe Coutinho transferinde bizzat devreye girdiği belirtti.

Josef, Coutinho transferi hakkında, "Elimizden geleni yaptık fakat bu transfer mümkün değildi. Ceyhun Kazancı ve Beşiktaş çok uğraştı ama olmadı. Coutinho, Türkiye'ye gelmeyecek başka planları var ve kararlarına çok saygı duyuyorum" ifadelerini kullandı.

34 yaşındaki oyuncu, bir taraftarın 'Talisca geliyor mu?' sorusuna ise 'Mümkün değil' şeklinde yanıt verdi.

Josef de Souza 2020-21 sezonunda Suudi Arabistan Ligi ekibi Al-Ahli'den bonservis bedeli olmadan Beşiktaş'a katılmıştı.

Josef, 3 sezon boyunca formasını giydiği Kara Kartal'da 88 kez sahaya çıkmış ve takımına 9 gol, 4 asistlik katkı sağlamıştı.

Kaynak: Haber Global TV

Beşiktaş transfer Beşiktaş transfer haberleri Beşiktaş Transfer söylentileri Beşiktaş Transfer Son dakika Talisca Talisca Beşiktaş Josef de Souza