Beşiktaş'a Malinovskyi'den kötü haber, yeni takımı belli oluyor

Beşiktaş Transfer İtalya Serie A
Beşiktaş'a Malinovskyi'den kötü haber, yeni takımı belli oluyor
FOTOĞRAF: DepoPhotos

Beşiktaş'ın da kadrosuna katmak için girişimlerde bulunduğu Ruslan Malinovskyi'nin transferinin açıklanmasının an meselesi olduğu belirtildi. Marsilya'nın Ukraynalı oyuncu için Genoa ile anlaşmaya vardığı ileri sürüldü.

Orta sahasını kaliteli bir isimle takviye etmek isteyen Beşiktaş'ın ismi bir süredir Marsilya'dan Ruslan Malinovskyi ile transfer dedikodularına karışıyordu.

Ukraynalı oyuncunun yeni adresinin çok yakında belli olacağı bildirildi. İtalyan gazeteci Gianluca di Marzio'nun haberine göre; İtalya Serie A'nın yeni ekibi Genoa, Malinovskyi transferinde mutlu sona çok yakın.

Tigre'den Mateo Retegui'yi 12 milyon euro karşılığında kadrosuna katan Genoa'nın şimdi de orta sahaya bir hamle yapmak için çalışmalarını yoğunlaştırdığı bildirildi.

İtalyan ekibinin Malinovskyi transferi konusunda Marsilya ile anlaşmaya vardığı, oyuncunun satın alma opsiyonuyla kiralanacağı ileri sürüldü.

Transferdeki son kararın 30 yaşındaki oyuncuya kaldığı ve teklifi kabul etmesi durumunda resmi imzaların atılacağı iddia edildi.

Bir başka İtalyan ekibi olan Torino'nun da bu transfer için girişimlerde bulunduğu fakat daha sonrasında geri çekildiği ifade edildi.

Kaynak: Haber Global TV

Beşiktaş transfer Beşiktaş transfer haberleri Beşiktaş Transfer söylentileri Beşiktaş Transfer Son dakika Ruslan Malinovskyi Marsilya Genoa