Beşiktaş'a Talisca müjdesi! Haber gönderdiler

Beşiktaş
Beşiktaş'a Talisca müjdesi! Haber gönderdiler
DepoPhotos

Suudi Arabistan Ligi'nin şampiyonluk adaylarından Al-Nassr, Anderson Talisca'nın transferini görüşmek için Beşiktaş'a haber gönderdi.

Suudi Arabistan medyasında çıkan haberlere göre; Son olarak Porto'dan Otavio'yu 60 milyon Euro karşılığında renklerine bağlayan Al-Nassr'da Anderson Talisca gözden çıkarıldı.

Al-Nassr, Brezilyalı yıldızla ilgilenen Beşiktaş'a haber göndererek, transfer için görüşmeye hazır olduklarını ve siyah-beyazların yapacağı teklifi duymak istediklerini iletti.

Al-Nassr'la Nisan ayında 3 yıllık yeni sözleşme imzalayan Talisca, Suudi ekibinden senelik 10 milyon Euro'nun üzerinde maaş alıyor.

ŞENOL GÜNEŞ 'GELMEK İSTİYOR' DEMİŞ, TALISCA YALANLAMIŞTI!

Beşiktaş teknik direktörü Şenol Güneş, kısa bir süre önce, Talisca ile konuştuğunu belirterek, "Talisca ile görüntülü konuştum. Çok özlediğini ve gelmek istediğini söyledi ama fiyat 10 milyon Euro'dan aşağı değil. Talisca 'Orta yol bulalım, gelmek istiyorum' dedi. Ama istemek başka, gerçekler başka bir şey" ifadelerini kullanmıştı.

Talisca ise bu açıklamadan kısa bir süre sonra sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada Al-Nassr'da mutlu olduğunu söylemişti.

TALISCA'NIN AL-NASSR PERFORMANSI: 66 MAÇTA 52 GOLLÜK KATKI

2021 yazında Guangzhou Evergrande'den 8 milyon Euro bonservis ödenerek transfer edilen 29 yaşındaki orta saha oyuncusu, Al-Nassr formasıyla çıktığı 66 maçta 52 gole doğrudan katkı (44 gol - 8 asist) sağladı.

Kaynak: Haber Global TV

Beşiktaş Anderson Talisca Al-Nassr Beşiktaş transfer haberleri