Beşiktaş ve Kasımpaşa'nın transfer etmek istediği 'Muleka' için Galatasaray devreye girdi!

Beşiktaş Galatasaray Kasımpaşa Almanya Bundesliga Fransa Ligue 1
Beşiktaş ve Kasımpaşa'nın transfer etmek istediği 'Muleka' için Galatasaray devreye girdi!

Geçtiğimiz sezon kiralık geldiği Kasımpaşa'da sergilediği futbolla dikkatleri üzerine çeken Kongolu golcü Jackson Muleka için Kasımpaşa'nın resmi teklif yapmaya hazırlandığı, Beşiktaş'ın ardından Galatasaray'ın da devreye girdiği belirtildi.

Belçika'da yayın yapan Le Soir gazetesinin haberine göre; Jackson Muleka'yı bonservisiyle kadrosuna katmak isteyen Kasımpaşa, Standard Liege'e 3 milyonluk resmi teklifte bulunmaya hazırlanıyor.

Kongolu golcü için Beşiktaş'ın ardından Galatasaray'ın da devreye girdiği, 22 yaşındaki oyuncuyla Almanya Bundesliga ekiplerinden Schalke 04 ve Stuttgart, ve Fransa Ligue 1 ekibi Toulouse'un da ilgilendiği belirtildi.

Kulübüyle 2 yıllık daha sözleşmesi bulunan ancak takımdan ayrılmak isteyen Muleka için Standard Liege'in 5 milyon Euro civarında bonservis beklentisi olduğu kaydedildi.

Jackson Muleka, Kasımpaşa formasıyla geçtiğimiz sezon Süper Lig'de çıktığı 14 maçta 17 gole doğrudan katkı (12 gol - 5 asist) sağlamıştı.

Kaynak: Haber Global TV

Beşiktaş Kasımpaşa Galatasaray Jackson Muleka Beşiktaş transfer haberleri Kasımpaşa transfer haberleri Galatasaray transfer haberleri