Beşiktaş ve Galatasaray'ın transfer gündemindeki Talisca yıldızlaşmaya devam ediyor

Galatasaray Beşiktaş Transfer
Beşiktaş ve Galatasaray'ın transfer gündemindeki Talisca yıldızlaşmaya devam ediyor
FOTOĞRAF: Al-Nassr Resmi Twitter Hesabı

Süper Lig'in 2 büyük kulübünün de kadrosuna katmak için girişimlerde bulunduğu Anderson Talisca, Al-Nassr formasıyla gollerine devam ediyor.

Yaz transfer sezonunda ismi Beşiktaş ve Galatasaray'la transfer dedikoduları karışan ve takımdan ayrılacağı iddia edilen Anderson Talisca, Suudi Arabistan'da gollerine devam ediyor.

Cristiano Ronaldo, Sadio Mane, Marcelo Brozovic gibi önemli yıldızların da formasını giydiği Al-Nassr, Asya Şampiyonlar Ligi Play-off turu maçında Al Ahli FC Dubai ile karşılaştı.

Al-Nassr karşılaşmayı 4-2 kazanarak gruplara katılmaya hak kazanırken, Talisca 11. ve 90+5. dakikalarda attığı gollerle takımına galibiyeti getiren isim oldu.

Suudi Arabistan temsilcisinin diğer golleri ise 88'de Sultan Al-Ghanam ve 90+7'de Marcelo Brozovic'ten geldi.

BEŞİKTAŞ TRANSFERDE GERİ ADIM ATMIŞTI

Beşiktaş, eski yıldızı Talisca'yı kadrosuna katmak için girişimlerde bulunduğu doğrulamış fakat bu transferdeki yüksek maliyet nedeniyle vazgeçtiğini açıklamıştı.

Galatasaray İkinci Başkanı Metin Öztürk ise Brezilyalı oyuncunun transferi hakkında, "Bunu Erden Bey’e sormanız gerekiyor. Sorumlu yönetim kurulu üyemiz o. Şık olanı o olur" şeklinde cevap vermişti.

Kaynak: Haber Global TV

Beşiktaş transfer Beşiktaş transfer haberleri Beşiktaş Transfer söylentileri Beşiktaş Transfer Son dakika Anderson Talisca Al-Nassr Galatasaray Galatasaray transfer Galatasaray transfer haberleri