Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin Avrupa maçlarını yönetecek hakemler belli oldu

Beşiktaş Fenerbahçe Konferans Ligi
Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin Avrupa maçlarını yönetecek hakemler belli oldu

UEFA Avrupa Konferans Ligi'ndeki temsilcilerimiz Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin 3. haftada oynayacakları Bodo/Glimt ve Ludogorets Razgrad maçlarını yönetecek hakemler açıklandı.

UEFA Avrupa Konferans Ligi D Grubu üçüncü maçında Beşiktaş, 26 Ekim Perşembe günü saat 22.00’de Bodo-Glimt ile karşı karşıya gelecek.

Aspmyra Stadyumu'nda oynanacak bu mücadelede Sırp hakem Nenad Minakovic düdük çalacak. Minakovic’in yardımcılıklarını Svetozar Zivin ve Nikola Borovic yapacak. Müsabakanın dördüncü hakemi ise Milan Mitic olacak.

Maçta VAR koltuğunda Momcilo Markovic, AVAR'da Jelena Cvetkovic oturacak.

D Grubu'nda 3. hafta maçları öncesinde Lugano ve Club Brugge'un 4'er puanı, Beşiktaş ve Bodo/Glimt'in 1'er puanı bulunuyor.

D Grubu'nda haftanın diğer maçında Lugano ile Club Brugge İsviçre'de karşı karşıya gelecek.

FENERBAHÇE'YE İSPANYOL HAKEM

UEFA Avrupa Konferans Ligi H Grubu üçüncü maçında Fenerbahçe, 26 Ekim Perşembe günü saat 19.45’te Ludogorets ile karşı karşıya gelecek.

Ülker Stadyumu’nda oynanacak bu mücadelede İspanyol hakem Guillermo Cuadra düdük çalacak. Cuadra’nın yardımcılıklarını Guadalupe Porras Ayuso ve Alejandro Estevez Iglesias yapacak. Müsabakanın dördüncü hakemi ise Miguel Angel Ortiz Arias olacak.

Maçta VAR koltuğunda Cesar Soto Grado, AVAR'da Santiago Jaime Latre oturacak.

H Grubu'nda 3. hafta maçları öncesinde Fenerbahçe 6 puanla liderlik koltuğunda otururken, Ludogorets Razgrad ise 3 puanla 3. sırada yer alıyor.

H Grubu'nda haftanın diğer maçında Spartak Trnava ile FC Nordsjaelland Slovakya'da karşı karşıya gelecek.

GRUP 1.'LERİ DİREKT SON 16'YA KALIYOR

Avrupa Konferans Ligi'nde de grup birincileri, adlarını doğrudan son 16 turuna yazdıracak.

Gruplarını ikinci sırada tamamlayan takımlar ise Avrupa Ligi'nin grup üçüncüleriyle Avrupa Konferans Ligi play-off'larında yer alarak son 16 turuna kalma mücadelesi verecek.

Kaynak: İHA

Beşiktaş fenerbahçe UEFA Avrupa Konferans Ligi Fenerbahçe Ludogorets Razgrad maçı