Beşiktaş transfer yapacak mı? Başkan Ahmet Nur Çebi açıkladı

Beşiktaş

Beşiktaş Kulübü Başkanı Ahmet Nur Çebi gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.

Beşiktaş Kulübü Başkanı Ahmet Nur Çebi gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.

TFF'yle anlaşmadan transfer yapmalarının mümkün olmadığının altını çizen Çebi, "Bizim gündemimiz belli; sınırlamalar... TFF'ye yaptığımız görüşmelerde maalesef transfer yapacak noktaya gelemiyoruz. Kendileri bu konuda taviz vermeyeceklerini defalarca söylediler. Biz de Beşiktaş'ın ceza alacağı bir işe girmek istemiyoruz çünkü buraya işleri toparlamaya geldik. TFF ile anlaşmadan transfer yapmamız mümkün değil." şeklinde konuştu.

"HİLE-HURDA İŞLERİNE GİRMEYECEĞİZ"

"Limitleri arttırma konusunda farklı şeyler deneyecek misiniz?" sorusunun yöneltildiği Ahmet Nur Çebi: "Hile hurda düşünmüyoruz, biz Beşiktaşız. Acı bizimse beraber paylaşacağız." dedi.

"Limitleri oldukça aşan kulüpler var, siz ise kurallara uyuyorsunuz. TFF yaptırım uygulamazsa ne yapacaksınız?" sorusuna Çebi: "Öyle bir şey yapamazlar. Büyük suç olur. O kafa yapısında olacaklarını da sanmıyorum." şeklinde yanıt verdi.

"GUILHERME'YLE GÖRÜŞMEDİK"

Beşiktaş'a transferi gündemde olan Brezilyalı orta saha oyuncusu Guilherme ile görüşme yapmadıklarını söyleyen Çebi, "Menajerler bu dönemde çok aktif oluyorlar. Kendileri gelip bu futbolcuyu bize getirebileceklerini söylediler. Şartlarını sorduk, ancak pozitif cevap vermedik. Buna rağmen kamuoyunda bu konunun yer almasını doğru bulmuyorum." ifadelerini kullandı.

Beşiktaş Ahmet Nur Çebi Yeni Malatyaspor Guilherme