Sergen Yalçın'dan yeni sözleşme açıklaması

Beşiktaş
Sergen Yalçın'dan yeni sözleşme açıklaması

Beşiktaş teknik direktörü Sergen Yalçın, Başkan Ahmet Nur Çebi'nin yeni sözleşme konusunda yaptığı açıklamalar için, "Her röportajda 'Hocamız ne kadar isterse devam edebilir' sözü beni rahatsız ediyor. Sadece benim istememle olmaz" şeklinde konuştu.

Beşiktaş teknik direktörü Sergen Yalçın, Türkiye Kupası'nda Konyaspor'u penaltılarla geçerek yarı finale kaldıkları mücadelenin sonrasında konuştu.

Sezon sonunda bitecek sözleşmesi ile ilgili konuşan 48 yaşındaki antrenör, Ahmet Nur Çebi'nin sözleri üzerine mesaj yollarken, "Sözleşme sadece benim istememle olmaz. Bu işler karşılıklı olur. İki taraf anlaşırsa, devam ederiz. Her röportajda 'Hocamız ne kadar isterse devam edebilir' sözü beni rahatsız ediyor. Büyük kulüplerde kontrat böyle yapılmıyor. Biz buradayız. Zor şartlarda geldik, zor şartlarda çalıştık. Birçok problem var ama oyuncularımızla üstesinden geldik. İnşallah lig bitene kadar üstesinden geliriz. Türkiye'de uzun vadeli plan yapmak sağlıklı değil. Çok fazla hoca değişiyor. Camia ve taraftar istediği sürece burada oluruz." diye konuştu.

AHMET NUR ÇEBİ NE DEMİŞTİ?

"Valla, hocamız ne zaman canı isterse, oturur imzalarız, uzatırız. Bu konuda asla bir sıkıntı yok. Hocamız şu anda tamamen şampiyonluğa konsantre olmuş durumda. Yani sözleşme için çok da doğru bir zaman değil. Yeter ki istesin, gelsin uzatırız. Kaldı ki niye hocayla yola devam etmemek gibi bir düşüncem olsun? Bir neden göremiyorum. Kamuoyu bilsin ki, biz hocamızla yolumuza devam edeceğiz."

Beşiktaş Sergen Yalçın Sergen Yalçın yeni sözleşme