Beşiktaş teknik direktörü Sergen Yalçın, Alanyaspor galibiyetini değerlendirdi

Beşiktaş Alanyaspor
Beşiktaş teknik direktörü Sergen Yalçın, Alanyaspor galibiyetini değerlendirdi

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, Aytemiz Alanyaspor'u 2-1 yendikleri maç sonrası takımının ortaya koyduğu oyunu övdü ve "Oyuncularım her geçen gün üstüne koyuyorlar. Güçlü oynayarak ve hak ederek kazanıyoruz" dedi.

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, Aytemiz Alanyaspor maçını karşılaşma sonrası yayıncı BeIN Sports'a değerlendirirken; "Oyuncuları tebrik ediyorum. Güzel bir maç oldu. Alanyaspor da biz de iyi oynadık. Güçlü bir oyunumuz var. Bizi en çok mutlu eden taraf bu. Güçlü oyun oynuyoruz. Maçı izleyenler de görüyor. Oynadığımız maçlarda oyunu biz kontrol ediyoruz. Oyunun kontrolü bugün de bizdeydi. Geriye düştük. Alanya gibi bir deplasmandan bunu çevirmek kolay değil. Biz gücümüzle çevirdik, oyuncularım karakterli duruş sergiledi. Bir çok pozisyona girdik. Son hamleyi yapmakta biraz sıkıntı yaşıyoruz. Bitirici hamleyi yapamıyoruz. Onun için maçlarımız gidiş gelişli görünüyor. Oynadığımız oyun tatmin edici diye tahmin ediyorum" dedi.

 

Boyd'un ilk 11'de başlamasını değerlendirmesi istenen Beşiktaş teknik patronu, "Prince'in sakatlığı var. O yüzden onu oynatmadık. Adem'i de böyle zor bir maçta görev vermek istedik. Merkezde Diaby ve Boyd tercihi en doğru diye düşündüm. Boyd hızlı ve güçlü bir oyuncu. Onun için bu zorlu deplasmanda onunla başladım. Oyuncu tercihleri skora göre değişiyor. Oyuncular koyduğumuz yerde doğru performansı sergilerse tercihlerimizin yanlış olacağını düşünmüyorum. Başlayan ve sonradan oyuna giren oyuncular doğru tercihler koymalı. Bu maçta da giren oyuncularımız hücumsal oyunculardı. Diaby geçen hafta iyi oynadı ama gol atamadı. Oyuncularım bugün çok mücadele etti, hepsine çok teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

 

Defanstaki hata nedeniyle Alanyaspor karşısında gol yedikleri yorumuna katılmadığını belirten Sergen Yalçın, "Bugün çok göze çarpan bir hata görmedim. Fernandes yan topta iyi yükselen bir oyuncu. Net bireysel hatadan gol yemedik. Benim en hoşuma giden taraf şu; oyuncularımız her geçen gün üzerine koyuyorlar. Güçlü oynuyorlar. Oynayarak ve hak ederek kazanıyoruz. Tesadüf eseri maç kazanmıyoruz. Oyuncularımız çok istekli ve arzulu. Camiamızın istediği bir oyun oynatmaya çalışıyoruz" diye konuştu.

Beşiktaş Sergen Yalçın Alanyaspor