Beşiktaş Teknik Direktörü Fernando Santos'tan istifa sorusuna yanıt

HABER MERKEZİ
Süper Lig Beşiktaş Fernando Santos Samsunspor
Beşiktaş Teknik Direktörü Fernando Santos'tan istifa sorusuna yanıt
FOTOĞRAF: AA

Beşiktaş Teknik Direktörü Fernando Santos, 1-1 biten Samsunspor maçının ardından yaptığı açıklamada, "İstifayı düşünmüyorum. Yaptığım işe güveniyorum. Neler yaptığımı biliyorum. O yüzden herhangi bir istifa düşüncem yok. Ben buraya çalışmaya geldim" ifadelerini kullandı.

Süper Lig'in 32. haftasında Beşiktaş sahasında karşılaştığı Samsunspor ile 1-1 berabere kaldı.

Beşiktaş Teknik Direktörü Fernando Santos mücadelenin ardından açıklamalarda bulundu.

Portekizli çalıştırıcı sonuçların kötü olduğunu ama oyunlarının kötü olmadığını vurgulayarak şunları söyledi:

"Oyuncular özelinde konuşmak istiyorum, oyuncular her şeylerini verdiler ama bazen olmuyor. İstifayı düşünmüyorum.

Geçen hafta net açıklamıştım proje anlamında gelme nedenimi. Yaptığım işe güveniyorum. Neler yaptığımı biliyorum. O yüzden herhangi bir istifa düşüncem yok. Ben buraya çalışmaya geldim, işimi yaptığımı düşünüyorum.

"TÜRKİYE KUPASI'NI KAZANACAĞIZ"

Türkiye Kupası'nı kazanacağız. Kupa, ligden farklı bir kulvar. Kazanacağımıza yüzde yüz inanıyorum.

Sonuçlar kötü ama ben oyunumuzun kötü olduğunu düşünmüyorum. İlk yarıdaki oyun, bu sezonki en iyi ilk yarılarımızdan biriydi. Son 5 maçtır kötü sonuçlar alıyoruz ama bu 5 maçta kötü oynadığımızı düşünmüyorum.

"ÇOK ŞEYİN DEĞİŞMESİ LAZIM"

Yönetim bana güvenirse, devam ederim. Ama çok şeyin değişmesi lazım. Çok büyük değişiklik lazım. Bunu da yapabileceğimi biliyorum. Sonuçlar kötü ama bu anlamda da bunu nasıl değiştirebileceğimizi, nasıl yapabileceğimizi biliyorum. Bunu yapabileceğime inanıyorum. Ben kupa finaline kadar buradayım. Kupayı alırsam, konuşuruz. Kupayı alamazsak daha farklı şeyler kendim de konuşurum."

Beşiktaş taraftarının 'Fernando Santos istifa' tezahüratları hakkında da konuşan deneyimli teknik adam, "O esnada Türkçe bilmediğim için o tezahüratların ne anlama geldiğini bilmiyorum. Ama bunlar sonuçlar kötü gidince olabiliyor, futbolun içinde var" ifadelerini kullandı.