Beşiktaş teknik direktör arayışlarına hız verdi! Fransız teknik adamla anlaşma çok yakın

Haberglobal.com.tr
Beşiktaş
Beşiktaş teknik direktör arayışlarına hız verdi! Fransız teknik adamla anlaşma çok yakın
FOTOĞRAF: DepoPhotos

Teknik direktör arayışlarını sürdüren Beşiktaş'ın Fransız teknik adam Bruno Genesio ile yaptığı görüşmelerde önemli aşama kaydettiği öğrenildi.

Süper Lig'de bu sezon istediği sonuçları alamayan ve zirve yarışının uzağında kalan Beşiktaş teknik direktör arayışlarını sürdürüyor.

Siyah-beyazlılar ligin ilk yarısında Şenol Güneş, Burak Yılmaz ve Rıza Çalımbay'la yollarını ayırmıştı. 'Kara Kartal' teknik adam arayışlarını sürdürüyor.

Beşiktaş, daha önce temaslarda bulunduğu Fransız teknik adam Bruno Genesio ile anlaşma sağlamak için çalışmalarına devam ediyor.

Siyah-beyazlıların, Bruno Genesio ile Fransa'da bir araya geleceği ve sözleşme detaylarının konuşulacağı belirtildi.

Görüşmelerde sorun çıkmaması durumunda Genesio'nun 1-2 Ocak tarihinde İstanbul'a gelebileceği öğrenildi.

BRUNO GENESIO'NUN KARİYERİ

Teknik direktörlük kariyerinde Olimpik Lyon, Beijing Guoan ve son olarak Rennes'i çalıştıran Bruno Genesio, bu sezon Fransa Ligue 1'in ilk 12 haftasında yalnızca 12 puan toplayabilmiş ve geçtiğimiz ay 2.5 yıllık Rennes kariyerine nokta koymuştu.

Bruno Genesio 2015 ve 2019 yılları arasında Fransa'nın köklü ekiplerinden Olimpik Lyon'da görev alırken toplamda 185 karşılaşmada takımın başında sahaya çıkmıştı. Genesio yönetimindeki Lyon o dönemde maç başına 1.84'lük puan ortalaması tutturmuştu.

57 yaşındaki Fransız teknik adam, oynattığı ofansif oyun ile dikkat çekiyor.