Beşiktaş'ın Yeni Teknik Direktörü Belli Oldu! Van Bronchorst Siyah-Beyazlılara 'Evet' Dedi

Beşiktaş'ın Yeni Teknik Direktörü Belli Oldu! Van Bronchorst Siyah-Beyazlılara 'Evet' Dedi

Beşiktaş, teknik direktör adayları arasında ismi öne çıkan Giovanni van Bronckhorst ile anlaşmaya vardı. Hollandalı teknik adam, Beşiktaş'ın teklifine olumlu yanıt verdi.

Beşiktaş, teknik direktör arayışları kapsamında birçok adayı değerlendirdikten sonra tercihini 48 yaşındaki Hollandalı Giovanni van Bronckhorst'tan yana kullanma kararı aldı.

Rıza Çalımbay'ın ayrılmasının ardından siyah-beyazlı yönetim, Hollanda futbolunun önde gelen isimlerinden biri olan van Bronckhorst'a teklif götürdü. Daha önce Glasgow Rangers'ı çalıştırmış olan deneyimli teknik adam, Beşiktaş'ın teklifini kabul ederek İstanbul'a gelmeye hazırlanıyor.

Giovanni van Bronckhorst'un sözleşmeyi imzalaması için kısa bir süre içinde İstanbul'a gelmesi bekleniyor. Beşiktaş, Trendyol Süper Lig'de Cuma günü Kasımpaşa ile oynayacağı maça Serdar Topraktepe ile çıkacak. Hollandalı teknik direktörün ise 9 Ocak Salı günü oynanacak Çaykur Rizespor maçında kulübede yer alması planlanıyor.

Ayrıca, van Bronckhorst'un istediği yardımcı antrenör Jean Paul van Gastel için de Beşiktaş yönetimi önemli adımlar attı. Hollandalı teknik adam, ekibinde görmek istediği van Gastel'in ayrılığı konusunda NAC Breda ile sorunlar yaşamıştı. Ancak Beşiktaş'ın çabalarıyla van Gastel'in kulübünden ayrılma konusunda anlaşmaya varıldı. NAC Breda'nın teknik direktörlük pozisyonu için Rick Kruys ile anlaşması durumunda, Jean Paul van Gastel'in Beşiktaş'a katılması kesinlik kazanacak.