Beşiktaş taraftarları, sahaya sırtını döndü!

Beşiktaş
Beşiktaş taraftarları, sahaya sırtını döndü!

Süper Lig'in 8. haftasında sahasında İstanbulspor'la karşı karşıya gelen Beşiktaş'ta taraftarlar oynanan kötü futbol ve alınan kötü sonuçları protesto etmek için sahaya sırtına döndü.

Beşiktaş, Süper Lig'in 8. haftasında İstanbulspor'u konuk etti. 

Tribünleri dolduran siyah-beyazlılar karşılaşma öncesinde tribünlere yalnızca Vincent Aboubakar'ı çağırdı. Beşiktaş'ın ilk 11'i anons edilirken tribünlerden ıslık sesleri yükseldi. Bu anlarda en yoğun ıslık sesleri, Lugano maçında kırmızı kart gören Valentin Rosier'in ismi anons edilirken duyuldu.

Karşılaşmada başlama düdüğü çaldığında "üçlü" ile başlaması beklenen Beşiktaş tribünleri, sahaya sırtını döndü ve 5 dakika boyunca sessiz kaldı.

5. dakika dolduktan sonra da protestolarına devam eden Beşiktaş tribünleri, "Yönetim istifa!" diyerek Başkan Ahmet Nur Çebi ve yönetimini istifaya davet etti.

Siyah-beyazlılar karşılaşmanın 7. dakikasında Vincent Aboubakar'ın golüyle 1-0 öne geçerken, Beşiktaş tribünlerinden bir kez daha "Yönetim istifa!" protestoları yükseldi.

Bu sezon sergilediği performansla hayal kırıklığı yaşatan Beşiktaş'ta, Lugano mağlubiyeti sonrasında teknik direktör Şenol Güneş görevinden ayrılmış, Ahmet Nur Çebi başkanlığındaki yönetim kurulu ise olağanüstü seçimli genel kurula gitme kararı almıştı.

Kaynak: Haber Global TV

Beşiktaş Ahmet Nur Çebi Beşiktaş İstanbulspor maçı