Beşiktaş'tan taraftarlarına Şampiyonlar Ligi uyarısı

Beşiktaş UEFA Şampiyonlar Ligi
Beşiktaş'tan taraftarlarına Şampiyonlar Ligi uyarısı

Bu sezon ülkemizi UEFA Şampiyonlar Ligi'nde temsil edecek tek takım olan Beşiktaş C Grubu'nda Sporting, Dortmund ve Ajax takımları ile eşleşti. Siyah-beyazlıların deplasman maçlarını taraftarlarının izleyip izleyemeyeceği ise henüz netlik kazanmadı.

Bu sezon ülkemizi UEFA Şampiyonlar Ligi'nde temsil edecek tek takım olan Beşiktaş, C Grubu'nda Portekiz temsilcisi Sporting, Almanya temsilcisi Dortmund ve Hollanda temsilcisi Ajax ile eşleşti.

UEFA DEPLASMAN KARARINI VERMEDİ 

Beşiktaş Kulübü’nden bu konuda bir açıklama geldi. Yapılan paylaşımda, “2021-22 sezonu Şampiyonlar Ligi elemeleri boyunca deplasman takımı taraftarlarının stadyumlara girişlerine Covid-19 tedbirleri kapsamında izin vermeyen UEFA’nın, deplasman takımı taraftarlarının grup aşaması ve eleme turlarında tribünde yer alıp almamaları ile ilgili nihai kararını önümüzdeki günlerde kamuoyuyla paylaşması beklenmektedir” denildi.

Beşiktaş Kulübü taraftarlarından Şampiyonlar Ligi’ndeki deplasman maçlarına bilet veya seyahat organizasyonu yapmadan UEFA’nın kararını beklemelerini istedi.

Beşiktaş Kulübü, Şampiyonlar Ligi'nde oynanacak deplasman maçları için taraftarlara duyuru yaptı.  

'BEKLEYİN' UYARISI

Yapılan açıklamada, "2021-22 sezonu Şampiyonlar Ligi elemeleri boyunca deplasman takımı taraftarlarının stadyumlara girişlerine Covid-19 tedbirleri kapsamında izin vermeyen UEFA’nın, deplasman takımı taraftarlarının grup aşaması ve eleme turlarında tribünde yer alıp almamaları ile ilgili nihai kararını önümüzdeki günlerde kamuoyuyla paylaşması beklenmektedir.

Bu doğrultuda, Futbol A Takımımızın UEFA Şampiyonlar Ligi grup aşamasındaki deplasman maçları için toplu veya münferit olarak seyahat etmeyi planlayan taraftarlarımıza UEFA’nın konuyla ilgili nihai kararını beklemelerini önemle tavsiye ederiz." ifadelerine yer verildi.

Siyah-beyazlıların UEFA Şampiyonlar Ligi maç programı şöyle:

1. Maç

15 Eylül Çarşamba

19.45 Beşiktaş - B. Dortmund (Vodafone Park)

2. Maç

28 Eylül Salı

19.45 Ajax - Beşiktaş (Johan Cruyff Arena)

3. Maç

19 Ekim Salı

19.45 Beşiktaş - Sporting CP (Vodafone Park)

RÖVANŞ MAÇLARI

4. Maç

3 Kasım Çarşamba

23.00 Sporting CP - Beşiktaş (Jose Alvalade)

5. Maç

24 Kasım Çarşamba

20.45 Beşiktaş - Ajax (Vodafone Park)

6. Maç

7 Aralık Salı

23.00 B. Dortmund - Beşiktaş (Signal Iduna Park)

 

Kaynak: Haber Global TV

Beşiktaş Şampiyonlar Ligi