Beşiktaş'tan Paulinho atağı

Beşiktaş
Beşiktaş'tan Paulinho atağı

Süper Lig'de şampiyonluğa koşan Beşiktaş, kariyerini Çin Süper Ligi ekiplerinden Guangzhou FC'de sürdüren Brezilyalı orta saha oyuncusu Paulinho'yu transfer etmek için çalışmalara başladı.

HABERGLOBAL.COM.TR / DIŞ HABER

Yahoo Esportes'te yer alan habere göre, Guangzhou FC'nin dünyaca ünlü Brezilyalı orta saha oyuncusu Paulinho önümüzdeki sezon Beşiktaş formasını terletebilir.

Geçtiğimiz günlerde 32 yaşındaki oyuncunun eski kulübü Corinthians'a dönmeye hazırlandığı haberleri üzerine, Corinthians kulübünün önemli bir ismi, "Paulinho'nun şu dönemde Corinthians'a dönme ihtimali sıfır. O, önümüzdeki sezon Avrupa'da oynayacak. Bunu rahatlıkla yazabilirsiniz" açıklamasında bulundu.

Tecrübeli oyuncuyla 4 Avrupa kulübünün ilgilendiği ancak Beşiktaş'ın transferde bir adım daha öne çıktığı belirtildi.

Beşiktaş'tan Paulinho atağı - Resim : 1

ÇİN'DEKİ DURUMU KARIŞIK

Çin'de yıllık 14 milyon Euro kazanan Paulinho, Çin hükümetinin Mart ayında pandemi sebebiyle ülkeye giriş ve çıkışları yasaklaması sebebiyle Brezilya'dan Çin'e dönememişti. Çalışmalarını Brezilya'da bireysel olarak sürdüren deneyimli oyuncu, maaşını Çin kulübünden almaya devam ediyor.

Bir süre önce Çin Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamayla, yabancı futbolcular için yeni sözleşmelerde 3 milyon Euro üst maaş sınırı belirlenmişti.

Guangzhou FC'yle 1 yıllık sözleşmesi kalan ve kontrat yenilemesi beklenmeyen Paulinho'nun önümüzdeki birkaç ay içinde takımdan ayrılması bekleniyor.

176 MAÇTA 104 GOLE DİREKT KATKI!

Kariyerinde Corinthians, Tottenham ve Barcelona gibi önemli takımların formalarını terleten ve şu ana kadar kendisi için 127 milyon Euro bonservis ödenen Paulinho, Guangzhou FC formasıyla 176 resmi maçta görev yaptı ve 104 gole doğrudan katkı (75 gol - 29 asist) sağladı.

Brezilya Milli Takımı formasıyla da 56 maça çıkan Paulinho, 13 gol kaydetti.

Beşiktaş'tan Paulinho atağı - Resim : 2

Kaynak: Haber Global TV

Beşiktaş Paulinho Guangzhou FC Beşiktaş transfer haberleri