Beşiktaş'tan Mesut Bakkal tepkisi! ''Onlar için bir utanç vesikası''

Beşiktaş
Beşiktaş'tan Mesut Bakkal tepkisi! ''Onlar için bir utanç vesikası''

Mesut Bakkal'ın yıllar sonra yaptığı teşvik ve doping itirafı, Beşiktaşlı yöneticiler Mesut Urgancılar ve Adnan Dalgakıran'ı sinirlendirdi.

Mesut Bakkal, 'Mesut Bir Adamın Hikayesi' adlı kitabında Galatasaray'dan 1986-1987 sezonunda teşvik primi aldıklarını ve Beşiktaş maçı öncesi doping yaptıklarını itiraf etti. Bu itiraf, Beşiktaş yöneticilerini de sinirlendirdi.

MESUT BAKKAL: "GALATASARAY'DAN, BEŞİKTAŞ MAÇI İÇİN TEŞVİK PRİMİ ALDIK" 

"ÖZENLE OKUMAK GEREK!"

Beşiktaş Genel Sekreteri ve İcra Kurulu Başkanı Mesut Urgancılar, ''Her fırsatta söylüyorum; ülkede spora dair biyografi, otobiyografi, anı, belge konulu kitaplar neredeyse yok. Olursa kırk yılda bir oluyor. Kıymet bilip okumak gerek. Yazarının ahlaksız işlerden memnun olup kitabının adında bundan 'mesut' olduğunu ifade ettiğini ise özenle okumak gerek!'' şeklinde mesaj atarak Bakkal'ın açıklamalarına tepki gösterdi.

"ALINAN ŞAMPİYONLUKLAR ARTIK ONLAR İÇİN UTANÇ VESİKASI"

Beşiktaş 2. Başkanı Adnan Dalgakıran ise, ''Başarıya giden her yol mübahtır anlayışı tüm toplumu çürütür. Ligde dopingli, teşvik primli pek çok sezonun yaşandığı çok açık. Bunlar ile elde edilen şampiyonluklarla istatistikler tutmanın hiçbir anlamı kalmadı. Hatta artık onlar bir utanç vesikası. 'Para aldık, atlara verilen doping ilaçlarından aldık' diyor ve sırıtıyor.'' sözleriyle Bakkal'a olan tepkisini dile getirdi.

Beşiktaş Galatasaray Mesut Bakkal Mesut Bakkal teşvik primi Galatasaray teşvik primi doping