Beşiktaş'ta gözler transferde

Beşiktaş'ta yeni sezonun transfer çalışmalarına dair gelişmeleri muhabirimiz Sercan Dikme aktardı.

Haber Global - Özel

Süper Lig'de haftayı galibiyetle kapatan Beşiktaş'ta yeni sezon için transfer çalışmaları sürüyor.

Siyah-beyazlıların transfer gündemindeki isimleri ve son gelişmeleri muhabirimiz Sercan Dikme aktardı.

NIKA NINUA

Dinamo Tiflis'te forma giyen 21 yaşındaki orta saha oyuncusu Gürcistan futbolunun en çok gelecek vaadeden isimlerinden birisi. Sergen Yalçın'ın ekibi uzun süredir bu oyuncuyu takip ediyordu. Kulübüyle 800 bin Euro bonservis bedeli konusunda anlaşma sağlandı. Transfer için Başkan Ahmet Nur Çebi'nin son onayı bekleniyor. 

FABRICE N'SAKALA

Beşiktaş'ta Caner Erkin'le yollar ayrılacak. Sol bek mevkisi için N'Sakala'yla anlaşma sağlandı. Alanyaspor'la sözleşmesi bittiği için bonservis bedeli ödenmeyecek. Sergen Yalçın'ın en baştan beri istediği bir isimdi. Sezon bittiğinde kadroya katılacak.

BERNARD MENSAH

Kayserispor cephesi Beşiktaş'ın Mensah'la ilgilendiğini ve görüşmelerin olduğunu doğruladı ancak henüz resmi bir görüşme aşamasına gelinmediğini belirtti. Beşiktaş cephesindeyse Sergen Yalçın, Ganalı oyuncuyu gelecek sezon takımda görmek istiyor. Oyuncunun sözleşmesinde, bonservisiyle satılması durumunda Atletico Madrid'e yüzde 40 pay verileceği şeklinde bir madde var. O nedenle görüşmeler biraz uzun sürecektir.

CHIDOZIE AWAZIEM

Sağ stoperde Sergen Yalçın'ın önceliklerinden biri. Daha önce ülkemizde Çaykur Rizespor forması giymişti. Bu sezon La Liga'da Leganes'in formasını terletti. Bonservisi Porto'da. Beşiktaş önümüzdeki günlerde Portekiz ekibine resmi teklifini sunacak.

Beşiktaş Beşiktaş transfer haberleri Nika Ninua Fabrice N'Sakala Bernard Mensah Chidozie Awaziem