Beşiktaş stada geldi ve tesislere geri döndü

Beşiktaş Antalyaspor Taksim
Beşiktaş stada geldi ve tesislere geri döndü

Süper Lig'in 14. haftasının kapanış maçı olan Beşiktaş - Antalyaspor maçı, Taksim İstiklal Caddesi'nde gerçekleşen patlamaya sonrasında ertelenirken, erteleme kararının hemen ardından stada gelen Beşiktaş takım otobüsü, doğrudan tesislere geri döndü.

Süper Lig'in 14. haftasında Antalyaspor'u konuk edecek olan Beşiktaş, maç için stada ulaştı.

Ancak Taksim'de yaşanan patlama nedeniyle maç ileri bir tarihe ertelenirken, Beşiktaş kararın alınmasından birkaç dakika stada ulaştı ve ardından kafile otobüsten inmeden tesislere geri döndü.

Beşiktaş kafilesini taşıyan otobüsün hemen ardından hakemleri taşıyan araç da stadyuma geldi.

Statta taziye mesajı

Taksim'de yaşanan patlamanın ardından Beşiktaş-Antalyaspor maçı ertelenirken, Vodafone Park'ta patlamada hayatını kaybedenler için taziye mesajı yayımlandı.

Taksim'de bulunan İstiklal Caddesi'nde bugün yaşanan patlamanın ardından Süper Lig'de oynanması planlanan Beşiktaş-Antalyaspor karşılaşması ertelendi. Yaşanan erteleme sonrasında tribünlerde bulunan taraftarlar stat dışına çıkarılırken, stada gelen Beşiktaş kafilesi de otobüsten inmeden tesislere geri döndü. Stadyumun boşaltılmasıyla birlikte Beşiktaş Kulübü, patlamada hayatını kaybedenler için Vodafone Park'ta taziye mesajı yayınladı. Stadyumda bulunan LED ekranlarda 'Başımız sağ olsun' ve '#Taksim' mesajları yer aldı.

Kaynak: İHA

Beşiktaş Antalyaspor Süper Lig 14. hafta maçları Süper Lig puan durumu Beşiktaş-Antalyaspor maçı