Beşiktaş, Sporting Lizbon'a 4-0 mağlup oldu

Beşiktaş UEFA Şampiyonlar Ligi futbol
Beşiktaş, Sporting Lizbon'a 4-0 mağlup oldu

Şampiyonlar Ligi C Grubu 4. maçında Beşiktaş, deplasmanda Sporting'e konuk oldu. Karşılaşma Sporting'in 4-0'lık üstünlüğü ile sonuçlandı.

Sporting Lizbon ile Beşiktaş, UEFA Şampiyonlar Ligi 2021-22 sezonu C Grubu'nda karşı karşıya geldi. Grupta puansız şekilde son sırada bulunan temsilcimiz Beşiktaş, Jose Alvalade Stadı'nda Sporting Lizbon'a 4-0 yenildi. De Souza 90. dakikada kırmızı kart gördü ve Beşiktaş mücadeleyi 10 kişi tamamladı.

Bu galibiyetle puanını 6'ya çıkaran Sporting, Borussia Dortmund'un Ajax'a mağlup olmasıyla Alman deviyle puanları eşitledi ve gruptan çıkma umutlarını son maçlara taşıdı.

İKİNCİ YARI

Dakika 69: Sağ kanattan Necip'in ortasında Can topu arka direğe çıkarttı. Ghezzal yakın mesafeden kafayı vurdu ama top üstten auta gitti.

Dakika 55: Sol kanattan Matheus Reis'in ön direğe kestiği topu Welinton kesti. Seken top Sarabia'nın önünde kaldı. Sarabia da topu boş kaleye gönderdi: 4-0

İLK YARI

Dakika 40: Paulinho ceza sahası yayına doğru sokulup yerden sert bir vuruş yaptı ve topu direk dibinden ağlara yolladı: 3-0

Dakika 37: Ceza sahasının sağ çaprazında topla buluşan Pedro Goncalves, vuruş açısını yaratıp şutunu çekti ve topu filelere gönderdi: 2-0

Dakika 30: Penaltı atışını kullanan Pedro Goncalves topu ağlara gönderdi.

Dakika 28: Savunmanın arkasına atılan topa Pedro Goncalves hareketlendi. Rıdvan ile girdiği mücadelede yerde kaldı ve hakem penaltı noktasını gösterdi.

Dakika 18: Josef'in pasıyla Ghezzal savunmanın arkasına sarkmak istedi. Sporting savunması araya girdi.

Dakika 13: Necip'in sağ kanattan ortasında Josef topu indirdi. Ceza sahasının sol çaprazında topu Larin önünde buldu. Larin'in dönerek vuruşunda Adan gole izin vermedi.

Dakika 9: Sol çaprazdan ceza sahasına sokulan Sarabia bir kez daha topu arka direğe kesti. Pedro Goncalves bu topa dokundu. Ersin ayağıyla müdahale ederek golü önledi.

Dakika 8: Sol kanattan ceza sahasına sokulan Sarabia'nın arka direğe çıkarttığı topa Paulinho vuruşunu yaptı. Top direkten döndü.

Sporting Lizbon Beşiktaş maçı EXXEN şampiyonlar ligi izle exxen izle justin tv izle selçuk sports hd izle