Ceyhun Kazancı'dan iki oyuncu için transfer müjdesi: "Transferleri konusunda aşama kaydettik"

Beşiktaş
Ceyhun Kazancı'dan iki oyuncu için transfer müjdesi: "Transferleri konusunda aşama kaydettik"

Transfer döneminin açılmasıyla ismi birçok futbolcuyla anılan Beşiktaş'ın transfer konusundaki en yetkili isimlerinden olan Sportif Direktör Ceyhun Kazancı gündemdeki isimler konusunda değerlendirmelerde bulundu.

Beşiktaş Sportif Direktörü Ceyhun Kazancı, siyah beyazlı takımdaki transfer gelişmeleriyle ilgili basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

İşte Ceyhun Kazancı'nın adları Beşiktaş ile anılan Coutinho, Zajc, Kuzyaev, Amartey, Jean Onana, Bakhtiyor Zaynutdinov, Halil Dervişoğlu, Yusuf Yazıcı ve Tayfur Bingöl ile ilgili açıklamaları:

"COUTINHO ŞU AN İMKANSIZ"

Aston Villa'da forma giyen Coutinho'nun siyah-beyazlı takımla anılmasını değerlendiren Kazancı,"Olmaz. Yıllık ücreti 7 milyon Euro. Bu şartlarda transferi gerçekleşmez. Transfer döneminin son günleri iş değişirse bilemem ama şu an imkansız" dedi.

"ZAJC, YUSUF, LANZINI VE BEKA BEKA İSİMLERİ GÜNDEMİMİZDE YOK"

Kazancı, Fenerbahçe'yle sözleşmesi biten Miha Zajc, bonservisi Lille'de bulunan Yusuf Yazıcı ve West Ham'dan ayrılan Manuel Lanzini'nin transfer listelerinde yer almadığını belirtti. Kazancı, Nice'in Fransız orta sahası Alexis Beka Beka'nın da Şenol Güneş'in istediği profilde bir oyuncu olmadığını söyledi.

"KUZYAEV VE AMARTEY KONUSUNDA AŞAMA KAYDETTİK"

Zenit'le sözleşmesi sona eren Daler Kuzyaev ve Leicester City ile sözleşmesi biten Daniel Amartey konusunda aşama kaydettiklerini söyleyen Kazancı, "Bu hafta içinde 2 oyuncunun da durumu belli olacak. Transferleri tamamlamaya çalışıyoruz" şeklinde konuştu.

"ZAYNUTDINOV'U İSTİYORUZ"

TFF'nin yeni sezon için kulüplere Türki cumhuriyet vatandaşı 1 futbolcuyu yerli statüsünde oynatma fırsatı tanıdığını belirten Kazancı, "Mavi pasaport kuralından dolayı görüştüğümüz futbolcular var. CSKA Moskova'da oynayan Kazak orta saha oyuncusu Bakhtiyor Zaynutdinov'u istiyoruz" dedi.

"HALİL DERVİŞOĞLU İÇİN BEKLEMEYE GEÇTİK"

Halil Dervişoğlu için kulübü Brentford'un 2 milyon Euro bonservis istediğini söyleyen Kazancı, "Biz bu transfer için bonservis bedeli ödemek istemiyoruz. Bedelsiz olarak alalım, bir sonraki satıştan yüzde 30 pay verelim dedik, kabul etmediler. Şu an için beklemeye aldık" ifadelerini kullandı.

 

"ONANA İÇİN KİRALAMA TEKLİFİNDE BULUNDUK"

Lens'te forma giyen Kamerunlu ön libero Jean Onana için kulübüne kiralama teklifinde bulunduklarını söyleyen Kazancı, "Fakat Lens, Onana’yı bonservisi ile vermek istedi. O yüzden lu an için bu transferi de durdurduk." dedi.

"TAYFUR BİNGÖL'ÜN TRANSFERİ ZOR GÖRÜNÜYOR"

Beşiktaş'la kiralık sözleşmesi sona eren ve Alanyaspor'a dönen Tayfur Bingöl'ün durumunu değerlendiren Kazancı, "Alanyaspor "Tayfur Bingöl için 1 milyon Euro istiyor. Bu şartlarda transfer zor. Eğer bonservis bedeli düşerse tekrar görüşürüz" ifadelerini kullandı.

"SAISS AYRILMAK İSTİYOR"

Geçtiğimiz sezonun ortasında siyah-beyazlı takımdan ayrılmak istediği iddia edilen Romain Saiss'in bu talebinin doğru olduğunu ve devam ettiğini söyleyen Kazancı, "Saiss ayrılmak istiyor. Fakat henüz istediğimiz düzeyde bir teklif gelmedi. Beklentimizi karşılayan teklif gelirse ayrılmasına onay veririz." şeklinde konuştu.

Kaynak: Haber Global TV

Beşiktaş Ceyhun Kazancı Beşiktaş transfer haberleri Bakhtiyor Zaynutdinov Philippe Coutinho Miha Zajc Yusuf Yazıcı Manuel Lanzini Daler Kuzyaev Daniel Amartey Halil Dervişoğlu Jean Onana Tayfur Bingöl Romain Saiss