'Beşiktaş, Ronaldo'nun takım arkadaşıyla anlaştı' iddiası

Beşiktaş Transfer Portekiz Fernando Santos
'Beşiktaş, Ronaldo'nun takım arkadaşıyla anlaştı' iddiası
FOTOĞRAF: DepoPhotos

Kadrosunu güçlendirmek için transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş'ın Real Betis'in Portekizli milli futbolcusu William Carvalho ile anlaşmaya vardığı iddia edildi.

Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş, ara transfer dönemindeki ilk hamlesini yapmaya hazırlanıyor.

Siyah-beyazlıların teknik direktör Fernando Santos'un Portekiz Milli Takımı'nda da birlikte çalıştığı bir yıldızı kadrosuna katmak üzere.

Portekiz basınından Zero Zero'da yer alan habere göre; Beşiktaş, Real Betis'ten William Carvalho ile anlaşmaya vardı.

Beşiktaş'ın Real Betis'ten ayrılmak isteyen Portekizli yıldızla anlaşmaya vardığı belirtildi.

31 yaşındaki futbolcunun Fernando Santos faktöründen dolayı Beşiktaş'la anlaşma sağladığı ve kulüpler arasındaki görüşmelerin sonuçlanmasını beklediği iddia edildi.

İspanyol ekibinin 2.5 yıl daha sözleşmesi bulunan oyuncu için Beşiktaş'la pazarlıklarını sürdürdüğü ve anlaşma sağlanma ihtimalinin çok yüksek olduğu bildirildi.

Real Betis'in Portekizli futbolcunun taleplerine önem verdiği ve aldığı maaştan dolayı da ayrılığa sıcak baktığı ifade edildi.

William Carvalho bu sezon Real Betis formasıyla tüm kulvarlarda toplamda 16 karşılaşmada forma şansı bulurken 3 asistlik performans ortaya koydu.

31 yaşındaki futbolcu, Portekiz Milli Takımı'yla 80 kez sahaya çıktı ve 5 gol, 3 asistlik performans sergiledi. Carvalho, ülkesiyle Avrupa Şampiyonası ve Avrupa Uluslar Ligi'nde de şampiyonluk sevinçleri yaşamıştı.