Beşiktaş, Santos Borre için bastırıyor

Beşiktaş
Beşiktaş, Santos Borre için bastırıyor

Yeni sezonda hem Süper Lig hem de Şampiyonlar Ligi için iddialı bir takım kurmayı hedefleyen Beşiktaş, River Plate'in Kolombiyalı golcüsü Santos Borre'yi transfer etmek istiyor.

HABERGLOBAL.COM.TR / DIŞ HABER

Süper Lig'de geride bıraktığımız sezonu çifte kupayla kapatan Beşiktaş'ta sözleşmesi biten Aboubakar dün Suudi ekibi Al Nasr ile sözleşme imzaladı.

Forvet bölgesini en az 2 yeni isimle güçlendirmeyi hedefleyen Siyah-beyazlılar, bu doğrultuda River Plate'in Kolombiyalı golcüsü Santos Borre için devreye girdi.

ESPN'in Arjantin edisyonunda yer alan habere göre, River Plate ile sözleşmesi sona eren 25 yaşındaki golcü futbolcu için Beşiktaş'ın üç yıllık sözleşme karşılığında, imza parasıyla birlikte 10 milyon Doları (yaklaşık 8.2 milyon Euro) gözden çıkardığı iddia edilirken, tarafların önümüzdeki hafta bir kez daha görüşeceği belirtildi.

River Plate'in Borre'yi kadroda tutmak istediği, Sao Paulo'nun da oyuncuyla ilgilendiği ancak Beşiktaş'ın önerdiği rakamlara yaklaşamayacakları için alternatif arayışlarına başladıkları kaydedildi.

Kariyerinde Deportivo Cali, Atletico Madrid ve Villarreal formalarını terleten Borre; son 4 sezondur ise River Plate'de boy gösteriyor.

Borre, Arjantin ekibinde 149 maçta forma giyerken 74 gole doğrudan katkı (56 gol - 18 asist) sağladı.

Kaynak: Haber Global TV

Beşiktaş River Plate Beşiktaş transfer haberleri