Beşiktaş, Nurullah Aslan'ın transferi için Samsunspor'la görüştü

Beşiktaş
Beşiktaş, Nurullah Aslan'ın transferi için Samsunspor'la görüştü

Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, genç kalecileri Nurullah Aslan'ın transferi için Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi'yle görüştüklerini ve oyuncuyu şu an için satmayı düşünmediklerini açıkladı.

Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi ile telefonda görüştüklerini ve genç kalecileri için transfer teklifi aldıklarını açıkladı.

Ortaçizgi'de yer alan habere göre, Yıldırım, iki gün önce Çebi'yle arasında geçen diyaloğu "Ahmet Başkan 'sizin çok iyi bir kaleciniz var. Onu bize verir misiniz?' dedi. Ben de 'Başkanım çok sağ olun ama veremeyiz, biz de Süper Lig'e çıkmak için çırpınıyoruz. Kaleciye ihtiyacımız var. İleride satma noktasına gelirsek o gün konuşuruz' dedim. O da 'Tamam o zaman, satacağınız zaman Beşiktaş ile kontağa geçerseniz çok seviniriz. Kalecinizi çok istiyoruz' dedi" sözleriyle açıkladı.

Nurullah'ı Fenerbahçe'nin de istediğini belirten Yıldırım, "Daha 22 yaşında, çok genç. Biz daha onu eğiteceğiz. Ertuğrul hoca, ona çok özel antrenmanlar yaptırıyor. Milli Takımın gelecekteki kalecisi olacağı gözüyle bakıyoruz. Böyle genç bir kaleciyi şimdi vermenin ne faydası var? Biz daha Süper Lig'e çıkacağız. Samsunspor'un hedefleri var. Süper Lig'e çıktıktan sonra kalecinin gelişimine göre düşünceler olabilir ama ilk hedefimiz Avrupa'ya göndermek. Şu an satmayı düşünmüyoruz. Anlaşma sağlandığı şeklinde haberler yapmasınlar, ayıp oluyor" ifadelerini kullandı.

Nurullah Aslan, bu sezon TFF 2. Lig'de Samsunspor formasıyla çıktığı 28 maçın 20'sinde gol yemedi.

Beşiktaş Samsunspor Nurullah Aslan Nurullah Aslan Beşiktaş Beşiktaş kaleci Beşiktaş transfer haberleri