Beşiktaş, Newcastle United'ın kaptanını transfer etmek istiyor

Beşiktaş Transfer Konferans Ligi İngiltere Premier Lig
Beşiktaş, Newcastle United'ın kaptanını transfer etmek istiyor
FOTOĞRAF: DepoPhotos

Stoper arayışlarını sürdüren Beşiktaş'ın Newcastle United'ın İngiliz stoperi Jamaal Lascelles ile ciddi şekilde ilgilendiği ve resmi teklifte bulunmaya hazırlandığı iddia edildi.

UEFA Konferans Ligi'ndeki temsilcilerimizden Beşiktaş, deplasmanda Dinamo Kiev'i 3-2 yenerek rövanş karşılaşması öncesinde avantaj elde etmişti. Siyah-beyazlılar, savunmasını güçlendirmek için stoper arayışlarını sürdürüyor.

Kara Kartal'ın Daniel Amartey'nin ardından İngiltere'den bir başka savunmacıyla daha ilgilendiği iddia edildi.

Sky Sports'tan Dharmesh Sheth'in haberine göre; Beşiktaş, Newcastle United'ın kaptanı Jamaal Lascelles'i transfer etmek istiyor.

Siyah-Beyazlıların, Lascelles ile ciddi şekilde ilgilendiği ve yakın zamanda İngiliz ekibine resmi teklifte bulunması bekleniyor.

28 yaşındaki savunmacının Newcastle United'da mutlu olduğu fakat daha fazla forma giymek istediği için gelecek teklifleri değerlendirmeye aldığı belirtildi.

Lascelles, Newcastle'ın bu sezon İngiltere Premier Lig'de yaptığı 2 karşılaşmada da forma şansı bulamadı.

İngiliz stoper, 8 sezondur formasını giydiği İngiliz ekibinde toplamda 225 karşılaşmada sahaya çıkarken 14 gol, 4 asistlik performans ortaya koymuştu.

Kaynak: Haber Global TV

Beşiktaş transfer Beşiktaş transfer haberleri Beşiktaş Transfer söylentileri Beşiktaş Transfer Son dakika Beşiktaş Transfer Twitter Jamaal Lascelles Newcastle United İngiltere Premier Lig