Beşiktaş, Nathan Redmond'u kadrosuna katıyor

Beşiktaş
Beşiktaş, Nathan Redmond'u kadrosuna katıyor

Transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, İngiltere Premier Lig ekibi Southampton'ın sol kanat oyuncusu Nathan Redmond'u renklerine bağlamak üzere.

The Athletic'in haberine göre; Southampton'da forma giyen Jamaika asıllı İngiliz sol kanat oyuncusu Nathan Redmond'u kadrosuna katmak için Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray resmi teklifte bulundu. Southampton ise uzun süredir kulüpte forma giyen oyuncuya kolaylık sağlanacağını ve transfer olacağı kulübü kendisinin seçebileceğini iletti.

Football Insider'ın haberine göreyse; Nathan Redmond, yakın arkadaşı Dele Alli sebebiyle tercihini Beşiktaş'tan yana kullandı. Redmond'un bu akşam Türkiye'ye doğru yola çıkacağı belirtiliyor.

Redmond'un ismi bir süre önce Galatasaray ile anılıyordu.

SOUTHAMPTON'DAN ALACAK, GÖZTEPE'YE VERECEK

Öte yandan Ntvspor'un haberine göre; Southampton Kulübü’nün sahibi Sport Rebuplic şirketi, aynı zamanda Göztepe’nin de ana hissedarı konumunda. Bu ortaklık nedeniyle, Beşiktaş, Redmond’un transferi karşılığında Ajdin Hasic ve Emirhan Delibaş’ı kiralık olarak Göztepe’ye verecek.

NATHAN REDMOND'UN KARİYERİ

Futbola Birmingham City alt yapısında başlayan ve sonrasında Norwich City ve Southampton formalarını terleten Redmond, kulüp düzeyinde 3 farklı takım formasıyla 437 maça çıktı ve 111 gole doğrudan katkı (52 gol - 59 asist) sağladı.

Jamaika asıllı 28 yaşındaki oyuncu, 22 Mart 2017 tarihinde Almanya ile oynanan hazırlık maçında İngiltere A Milli Takımı formasını da giymişti.

Kaynak: Haber Global TV

Beşiktaş Nathan Redmond Southampton Beşiktaş transfer haberleri