Beşiktaş, Milan'dan bir kanat daha koparmak istiyor

Beşiktaş
Beşiktaş, Milan'dan bir kanat daha koparmak istiyor
DepoPhotos

Milan'la Ante Rebic'in transferi için anlaşmaya varan Beşiktaş, İtalyan kulübünün bir başka kanat oyuncusu Junior Messias'ı da renklerine bağlamak için görüşmelere başladı.

İtalyan muhabir Gianluca Di Marzio'nun haberine göre; Ante Rebic'in transferi konusunda oyuncu ve Milan'la anlaşmaya varan Beşiktaş, İtalyan devinin bir başka kanat oyuncusu Junior Messias'ı da kadrosuna katmak için görüşmelere başladı.

Siyah-beyazlıların yaptığı ilk teklifi Milan'ın düşük bulduğu belirtilirken, önümüzdeki 48 saat içinde iyileştirilmiş bir teklifin daha yapılabileceği kaydedildi. Bu süre zarfında Brezilyalı futbolcunun da kariyerine Türkiye'de devam edip etmeme konusunda karar vereceği belirliyor.

JUNIOR MESSIAS'IN MİLAN KARİYERİ

2021 yazında Crotone'dan 7.5 milyon Euro karşılığında transfer edilen Junior Messias, Milan'daki ilk sezonunda tüm kulvarlarda 32 maça çıkarkan 6 gol - 3 asist üretti.

Geçen sezon ise kırmızı-siyahlı formayı 36 maçta terleten Brezilyalı oyuncu, 6 gol - 2 asistlik performans sergiledi.

Sağ kanatta, forvet arkasında ve orta sahanın ortasında oynayabilen 32 yaşındaki Junior Messias'ın kulübüyle 1 yıllık daha sözleşmesi bulunuyor.

Kaynak: Haber Global TV

Beşiktaş Junior Messias Milan Ante Rebic Beşiktaş transfer haberleri