Beşiktaş, Marcelo Guedes için harekete geçti

Beşiktaş, Marcelo Guedes için harekete geçti

Lyon'da taraftarlarla yaşadığı olay sonrasında takımdan ayrılma kararı alan Marcelo Guedes için Beşiktaş yönetimi harekete geçti.

Fanatik gazetesinde yer alan habere göre Beşiktaş, Lyon’dan ayrılma kararı alan eski oyuncusu Marcelo Guedes için harekete geçti. Siyah-Beyazlı formayı asla unutmayan Brezilyalı için Kartal’da yönetim, Fransız ekibinin kesin kararını bekliyor.

Marcelo Guedes, 1.5 yıl Beşiktaş forması giydikten sonra 2017 yazında 7 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında Fransız ekibi Lyon'a transfer olmuştu. Burada da takım kaptanlığına kadar yükselen Brezilyalı oyuncu, Devler Ligi'nde son 16 turuna yükseldikleri RB Leipzig mücadelesinin ardından sahaya inen bir taraftarın üzerinde eşek resmi olan ve 'Marcelo defol' yazan bir pankartla çirkin saldırısına maruz kalmıştı. 32 yaşındaki oyuncu, bu duruma oldukça sinirlenirken, karşılaşma sonrasında yönetimle görüştüğü ve ailesinin de güvenliğinden endişe duyduğunu belirterek, ayrılmak istediğini söyledi.

Beşiktaş, Marcelo Guedes için harekete geçti - Resim : 1

Daha önce verdiği röportajda, "Bir gün Türkiye'ye dönersem, sadece Beşiktaş'ta oynarım" diyen tecrübeli savunma oyuncusu için Siyah-Beyazlı taraftarlar, sosyal medya üzerinden, 'Come to Beşiktaş Marcelo' (Beşiktaş'a gel Marcelo) mesajları atarken, Beşiktaş yönetiminin de Sambacı ile ilgili gelişmeleri yakından takip ettiği öğrenildi. Birkaç gün içinde Lyon Başkanı Jean-Michel Aulas'la Marcelo'nun menajerlerinin bir toplantı yapması bekleniyor.

Beşiktaş Marcelo Guedes Lyon Marcelo Beşiktaş Beşiktaş transfer haberleri Beşiktaş transfer listesi