Beşiktaş Malinovskyi transferinde İtalyan ekibiyle mücadele ediyor

Beşiktaş Transfer İtalya Serie A UEFA Şampiyonlar Ligi
Beşiktaş Malinovskyi transferinde İtalyan ekibiyle mücadele ediyor
FOTOĞRAF: DepoPhotos

Marsilya'nın Ukraynalı oyuncusu Ruslan Malinovskyi'yi kadrosuna katmak isteyen Beşiktaş, çalışmalarını sürdürüyor. İtalyan basınında yer alan haberlerde Torino'nun bu transferde Beşiktaş'la yarış halinde olduğu ileri sürüldü.

UEFA Avrupa Konferans Ligi 3. ön eleme turunda Neftçi Bakü ile karşılaşacak olan Beşiktaş karşılaşmanın hazırlıklarını sürdürüyor.

Siyah-beyazlılar bir yandan da transfer çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Beşiktaş, sözleşme görüşmelerine devam etmek için Alex Oxlade Chamberlain'i İstanbul'a çağırmıştı. Yıldız oyuncunun bugün İstanbul'a gelmesi bekleniyor.

Kara Kartal'ın Alex Oxlade Chamberlain'in yanı sıra bir süredir Ruslan Malinovskyi ile ilgilendiği iddia ediliyordu.

İtalyan basınından La Stampa'nın haberine göre; Beşiktaş, Ruslan Malinovskyi transferinde Torino ile mücadele ediyor.

İtalya Serie A ekibi Torino'nun Vlasic'e ek olarak orta sahaya bir başka ismi daha transfer etmek istediği ve bu ismin Malinovskyi olduğu belirtildi.

İtalyan ekibinin bu transferde teknik direktörü Ivan Juric ile Marsilya'nın hocası Igor Tudor arasındaki iyi ilişkiden faydalanmak istediği belirtildi.

Beşiktaş'ın Ukraynalı oyuncu için resmi teklifte bulunduğu fakat transferde her şeyin henüz bitmediği ifadeleri kullanıldı.

Öte yandan UEFA Şampiyonlar Ligi ön eleme turunda Panathinaikos ile karşılaşacak Marsilya, 30 yaşındaki oyuncuya karşılaşma listesinde yer vermedi. Bu gelişme Malinovskyi'nin yeni sezon planlamasında bulunmadığı şeklinde yorumlandı.

Kaynak: Haber Global TV

Beşiktaş transfer Beşiktaş transfer haberleri Beşiktaş Transfer söylentileri Beşiktaş Transfer Son dakika Beşiktaş Transfer Twitter Ruslan Malinovskyi Marsilya Torino