Beşiktaş Liverpoollu Teknik Adamla Görüşmelere Başladı!

Beşiktaş
Beşiktaş Liverpoollu Teknik Adamla Görüşmelere Başladı!

Liverpool'un yardımcı antrenörü Pep Lijnders'a, Beşiktaş'ın da ilgi gösterdiği bildirildi. The Athletic'te yer alan habere göre siyah-beyazlılar'da Fernando Santos'tan boşalan teknik direktörlük koltuğu için Lijnders'in adı öne çıktı

Beşiktaş, yeni sezon öncesi teknik direktör arayışlarını sürdürüyor. The Atletic'te yer alan habere göre Siyah-beyazlı kulüp, Liverpool'da görev yapan yardımcı antrenör Pep Lijnders ile temasa geçti.

41 yaşındaki Hollandalı, Haziran ayında Jurgen Klopp'un görev süresinin sona ermesiyle birlikte Liverpool'dan ayrılacak. Lijnders, kendi yönetim kariyerini başlatma niyetinde ve yeni bir meydan okumaya hazırlanırken çeşitli seçenekleri değerlendiriyor.

PEPIJN LIJNDERS KİMDİR? 
Pepijn Lijnders, Liverpool'a 2014 yılında 16 yaş altı takımının antrenörü olarak katıldı ve daha sonra birinci takım antrenörü olarak görev yaptı. Ancak, Lijnders'ın hala Liverpool'a odaklı olduğu ve geleceğiyle ilgili kararını sezon sonunda vereceği belirtiliyor.

Hollandalı antrenör, Ajax ile de bağlantılıydı ancak şu anda geleceği hakkında net bir karar vermemiş gibi görünüyor. Lijnders, Liverpool'dan ayrıldıktan sonra bir kulübü yönetmek istediğini ve bu projeyi Klopp ile birlikte bitirmeyi planladığını açıklamıştı.