Beşiktaş, konuk ettiği lider Alanyaspor'u 2-0 mağlup etti!

Beşiktaş Alanyaspor
Beşiktaş, konuk ettiği lider Alanyaspor'u 2-0 mağlup etti!

Beşiktaş, Süper Lig'in 7. haftasında evinde ağırladığı Alanyaspor'u 2-0 mağlup etti. Maçın ikinci yarısında ciddi bir sakatlık yaşayan Beşiktaşlı Dorukhan Toköz için Barcelona dahil birçok kulübün sosyal medya hesabından geçmiş olsun mesajı paylaşıldı.

Süper Lig'in 7. haftasında Beşiktaş, sahasında konuk ettiği lider Alanyaspor'u 2-0 yendi. Beşiktaş'a galibiyeti getiren golleri Burak Yılmaz penaltıdan ve Diaby kaydetti. Bu skorla ligde namağlup takım kalmadı. Süper Lig tarihinin en kötü başlangıcını yapan Beşiktaş, bu sonuçla 4 maç aradan sonra galibiyet sevinci yaşadı. Süper Lig'in 8. haftasında Alanyaspor sahasında Rizespor'u konuk edecek. Beşiktaş ise deplasmanda Ankaragücü'ne konuk olacak.

HAFTANIN EN KAZANÇLI TAKIMI BEŞİKTAŞ

Siyah-beyazlıların şampiyonluk yolundaki rakiplerinden Fenerbahçe'nin mağlup olduğu, Galatasaray'ın da berabere kaldığı haftada kazanarak hanesine 3 puan yazdıran Beşiktaş, Fenerbahçe'yle aradaki farkı 3'e, Galatasaray'la da 2'ye indirdi. Kartal, lider Alanyaspor'un ise 6 puan gerisinde bulunuyor.

TARAFTARDAN YOĞUN DESTEK

Geride kalan 6 lig ve 2 Avrupa Ligi maçında alınan sonuçların ardından takıma ve teknik ekibe tepki gösteren siyah-beyazlı taraftarlar, Alanyaspor karşısında takıma büyük destek verirken alınan galibiyette de pay sahibi oldu. Atılan gollerden sonra futbolcuların teknik ekibi de yanlarına alarak takım halinde bütünlük oluşturarak sevinmesi de dikkatlerden kaçmadı. Taraftarların desteği maçın ardından da devam etti. Takımı tribünlere çağıran siyah-beyazlılar, futbolculara üçlü çektirdi.

DORUKHAN TOKÖZ SAKATLANDI

Alanyaspor maçının ikinci yarısında sakatlanan Dorukhan Toköz'ün diz kapağında kıkırdak kopması meydana geldi. Ameliyat edilecek olan Dorukhan Toköz'ün 5-6 ay futbol oynayamayacağı belirtildi.

Bu üzücü haber üzerine futbol kulüplerinden milli oyuncuya geçmiş olsun mesajları yağdı. Barcelona Türkçe Twitter hesabından Dorukhan Toköz'e acil şifalar dilerken Süper Lig ve 1. Lig ekipleri de resmi hesaplarından geçmiş olsun mesajları yayınladı. 

İşte o mesajlar:

Barcelona: Acil şifalar Dorukhan Toköz

Galatasaray: Milli futbolcu Dorukhan Toköz'e geçmiş olsun diyor, acil şifalar diliyoruz.

Fenerbahçe: Bir an önce sahalara dönmen dileğiyle, geçmiş olsun Dorukhan.

Başakşehir: Siyah-Beyazlı camiaya ve genç futbolcuya geçmiş olsun diyor, en kısa sürede sahalara dönmesini temenni ediyoruz.

BB Erzurumspor: Geçmiş olsun Dorukan Toköz! En kısa sürede sahalara dönmen dileğiyle.

Eskişehirspor: Altyapımızdan yetişen, eski futbolcularımızdan Dorukhan Toköz'ün yaşadığı talihsiz sakatlığı atlatıp en kısa sürede sahalara dönmesini dileriz. Geçmiş olsun Dorukhan.

Beşiktaş, konuk ettiği lider Alanyaspor'u 2-0 mağlup etti! - Resim : 1

Beşiktaş Dorukhan Toköz Barcelona