Beşiktaş, Süper Lig'in parlayan yıldızını gözüne kestirdi!

Haberglobal.com.tr
Beşiktaş transfer haberleri Kasımpaşa
Beşiktaş, Süper Lig'in parlayan yıldızını gözüne kestirdi!
DepoPhotos

Beşiktaş, Kasımpaşa formasıyla sergilediği performansla dikkatleri üzerine çeken 17 yaşındaki genç savunma oyuncusu Yasin Özcan'ı transfer listesine ekledi.

Yeni sezon kadro planlaması kapsamında transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, yerli oyuncu takviyesi konusunda vites artırdı.

TRT Spor'un haberine göre; Beşiktaş Futbol Takımları Koordinatörü Samet Aybaba, Ümit Milli Takım'ın Gürcistan ve İtalya ile oynadığı maçları tribünden takip etti. 69 yaşındaki tecrübeli futbol adamının iki maçta da forma giyen Kasımpaşalı Yasin Özcan'ı oldukça beğendiği belirtilirken, siyah-beyazlıların 17 yaşındaki genç oyuncu için sezon sonunda resmi teklif yapmasının beklendiği kaydedildi.

HEM STOPER HEM SOL BEKTE OYNAYABİLİYOR

Kasımpaşa alt yapısından yetişen ve geçtiğimiz sezon A takımda forma giymeye başlayan Yasin Özcan, hem savunmanın göbeğinde stoper olarak hem de sol bek olarak görev yapabiliyor.

Lacivert-beyazlı takımla 2.5 yıllık daha sözleşmesi bulunan Yasin Özcan'ın piyasa değeri Alman futbol platformu Transfermark'ta 4.5 milyon Euro olarak gösteriliyor.

YASİN ÖZCAN'IN BU SEZONKİ PERFORMANSI

Gelecek ay 18 yaşına girecek olan Yasin Özcan, bu sezon Kasımpaşa'nın Süper Lig'de oynadığı tüm maçlarda forma giymeyi başardı. Şu ana dek 30 Süper Lig ve 3 de Türkiye Kupası olmak üzere 33 maçta görev yapan Yasin, 2 gol atıp 1 asist üretti. Sahada kaldığı 2578 dakikada 3 sarı kart gördü.

Yasin Özcan Kasımpaşa
Yasin Özcan - Kasımpaşa [Foto: DepoPhotos]