Beşiktaş, Joe Worrall için anlaşma sağladı! İngiliz savunmacı imzaya geliyor

Haberglobal.com.tr
Beşiktaş Transfer Süper Lig
Beşiktaş, Joe Worrall için anlaşma sağladı! İngiliz savunmacı imzaya geliyor
FOTOĞRAF: DepoPhotos

Savunma hattına takviye yapmak isteyen Beşiktaş'ın Nottingham Forest'tan Joe Worrall'ın transferi için anlaşmaya vardığı ve İngiliz stoperin ilerleyen saatlerde İstanbul'a geleceği belirtildi.

Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş, Jonas Svensson'un ardından devre arası transfer dönemindeki ikinci hamlesini yapmaya hazırlanıyor.

Siyah-beyazlılar, kariyerini İngiltere Premier Lig ekiplerinden Nottingham Forest'ta sürdüren Joe Worall'ı kadrosuna katıyor.

TRT Spor'un haberine göre; Beşiktaş, Joe Worrall'ın transferi konusunda oyuncunun kulübü Nottingham Forest ile anlaşmaya vardı.

İngiliz futbolcunun birkaç saat içerisinde İstanbul'da olacağı belirtildi. Joe Worrall ile Trabzonspor'un da ilgilendiği iddia edilmişti.

Joe Worrall, kaptanı olduğu Nottingham Forest'ta bu sezon 9 resmi maçta görev yaptı ve sahada kaldığı 544 dakikada 1 kırmızı kart gördü.

Alman futbol platformu Transfermart'ta kulübüyle 2.5 yıllık daha sözleşmesi bulunan 27 yaşındaki 1.90'lık stoperin piyasa değerini 12 milyon Euro olarak gösteriliyor.