Cenk Tosun Everton'da yine kadroya alınmadı

Beşiktaş
Cenk Tosun Everton'da yine kadroya alınmadı

Beşiktaş'ın transfer gündemindeki isimlerden olan Cenk Tosun, Everton'ın Newcastle United ile oynayacağı maçın kadrosuna alınmadı.

Beşiktaş'ın kiralık olarak kadrosuna katmak istediği Cenk Tosun bir kez daha maç kadrosuna alınmadı. Milli futbolcu, Everton'ın Premier Lig'deki Newcastle United maçının kadrosunda yer almadı.

29 yaşındaki golcü futbolcu, Everton'ın oynadığı son 3 maç olan Wolves, Sheffield Wednesday ve Leicester City maçlarında da kadroya alınmamıştı.

Bu sezon Premier Lig'de 5 maçta süre alan Cenk Tosun, gol atamadı.

BEŞİKTAŞ'TAN İKİNCİ TEKLİF

Öte yandan Beşiktaş, Cenk Tosun'u kiralamak için yaptığı ilk teklifi reddeden Everton'a ikinci bir teklif sundu. Cenk Tosun ile anlaşan Siyah-beyazlı kulüp, Premier Lig ekibiyle de anlaşıp transferi noktalamak amacında.

İlk olarak Cenk'in yarım sezonluk maaşının yarısını ödemeyi teklif eden Beşiktaş, ret cevabı almasının ardından yeni teklifinde maaşın ödemeyi kabul ettiği kısmında artışa gitti. Everton'ın teklifi kabul etmesi halinde Cenk Tosun özel uçakla İstanbul'a gelecek ve transfer dönemi sona ermeden kendisini yeniden Beşiktaşlı yapan imzayı atacak.

CSKA MOSKOVA'NIN ARDINDAN CELTA VIGO DA TALİP OLDU

Öte yandan Skysports muhabiri Alan Myers, bir tweet atarak CSKA Moskova'nın ardından Celta Vigo'nun da Cenk Tosun'la ilgilendiğini ancak oyuncunun tercihinin Beşiktaş olduğunu yazdı.

ANCELOTTI'DEN CENK TOSUN AÇIKLAMASI

Everton menajeri Carlo Ancelotti, ''Cenk Tosun'un transfer durumu hakkında yeni bir şey söyleyemem. Onunla transfer konusunda konuşmadım. Kendisi hala takımın bir parçası.'' sözlerini kullandı.

Beşiktaş Cenk Tosun Everton Premier Lig Beşiktaş transfer haberleri