Beşiktaş'ın Antonio Adan hamlesinden sonuç çıkmadı

Beşiktaş
Beşiktaş'ın Antonio Adan hamlesinden sonuç çıkmadı

Süper Lig'de sezonu çifte kupayla kapatan Beşiktaş'ın, Sporting forması giyen İspanyol kaleciyi transfer etmek istediği ancak bu hamlesinin olumsuz sonuçlandığı iddia edildi.

HABERGLOBAL.COM.TR / DIŞ HABER

Beşiktaş'ın yeni sezon transfer çalışmaları kapsamında kadrosuna tecrübeli bir yabancı kaleci katmak istediği iddia edildi.

O Jogo'da yer alan habere göre; Siyah-beyazlılar, İspanyol kaleci Antonio Adan için Sporting'e yaklaşık 1 milyon Euro'luk teklifte bulundu.

Beşiktaş'ın, Sporting'de yıllık 650 bin Euro kazanan 34 yaşındaki kaleciyi maaşını ikiye katlayacak iki bir sözleşmeyle ikna etmeye çalıştığı belirtilirken; Sporting'in bu transfere kesinlikle onay vermeyi düşünmediği ve teklifi reddettiği belirtildi.

Geçtiğimiz sezon Atletico'dan bedelsiz olarak transfer edilen Adan, Portekiz Ligi'nde oynadığı 32 maçın 19'unda kalesini gole kapatarak 19 yıl sonra gelen şampiyonluğun baş mimarlarından olmuştu. Adan'ın Sporting'le 1 yıllık sözleşmesi ve (çift taraflı) 1 yıllık da uzatma opsiyonu bulunuyor.

Öte yandan İspanyol basınında yer alan haberlerde, Beşiktaş'ın Sevilla'dan ayrılan Çek kaleci Tomas Vaclik'le ilgilendiği öne sürüldü.

Beşiktaş'ın Antonio Adan hamlesinden sonuç çıkmadı - Resim : 1

Kaynak: Haber Global TV

Beşiktaş Sporting Beşiktaş transfer haberleri