Beşiktaş ile Fenerbahçe arasında kriz... Oyuncunun menajerinden flaş iddialar

Fenerbahçe basketbol Beşiktaş
Beşiktaş ile Fenerbahçe arasında kriz... Oyuncunun menajerinden flaş iddialar

Beşiktaşlı basketbolcu Şehmus Hazer'in Fenerbahçe yöneticisiyle bir araya gelmesi kriz çıkardı. Oyuncunun menajeri ise Beşiktaş'ı verdiği sözleri tutmamakla, oyuncunun önünü kapamakla suçladı.

Beşiktaş oyuncusu Şehmus Hazer'in Fenerbahçe Beko yöneticisi Sertaç Komşuoğlu ile bir araya gelmesinin ardından ortalık karıştı.

Fenerbahçe'nin Beşiktaş'a 700 bin dolarlık bir teklif yaptığı ancak Beşiktaş'ın olumsuz yanıt verdiği belirtilirken Hazer'in Komşuoğlu ile bir araya gelmesi iki kulüp arasında kriz yarattı.

Beşiktaş Basketbol Şube Sorumlusu Umut Şenol, Şehmuz Hazer'in Fenerbahçeli yöneticiyle görüşmesini değerlendirerek "Gerekli aksiyonları alıp açıklama yapacağı, taraftarlarımız gönlünü ferah tutsun" dedi.

Beşiktaş, Banvit kulübünün sponsor problemi nedeniyle el değiştirip adının Teksüt Bandırma olmasının ardından bu kulüple anlaşma yapmış, takımdaki birçok genç oyuncu Beşiktaş'a transfer olmuştu.

Beşiktaş ile Fenerbahçe arasında kriz... Oyuncunun menajerinden flaş iddialar - Resim : 1

Oyuncunun menajerinden flaş iddialar

Şehmus Hazer de bu isimlerden biri. Hazer'in menajerliğini yapan Emrullah Atilla da yaptığı açıklamalarla yaşana gelişmeleri başka bir boyuta taşıdı.

Oyuncu temsilcisi Emrullah Atilla, Beşiktaş kulübünün temsil ettiği oyuncular için gelen teklifler karşısında astronomik rakamlar isteyerek transferlerin önünü kapattığını öne sürdü.

Basketfaul'ün haberine göre Teksüt Bandırma'dan Beşiktaş'a geçen tüm genç oyuncuların menajerliğini yapan Emrullah Atilla, Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi'yle bu oyuncuların transferi sırasında "iyi teklifler gelmesi halinde oyuncuların önlerini kapatmama" şartıyla anlaştığı öne sürdü.

Ancak Beşiktaş'ın Şehmus Hazer transferinde bu ilkeye karşı çıktığını savunan Atilla, "Beşiktaş, Bandırmalı oyuncular için toplam 650 bin dolar verdi, ben de 520 bin dolar verdim ve bu transferler gerçekleşti. Fenerbahçe sezon ortasında Şehmus, Alperen ve Sadık Emir için sezon sonunda transfer olmak kaydıyla 2 milyon dolar önerdi. Beşiktaş bu öneriyi Ahmet Kandemir kabul etmeyince reddetti" diye konuştu.

Atilla, "Alperen NBA'e gidecek ve Beşiktaş bu transferden 775 bin dolar kazanacak. Fenerbahçe ise uzun süredir Şehmus7u almak istiyor. Beşiktaş'ın talebiyle Fenerbahçe'nin önerisi arasında fazla fark kalmadı. Ancak Beşiktaş parayı artırmak istiyor" diye konuştu.

Oyuncuların menajeri olan Atilla "Ben bu çocukların hem gelişimi hem de Beşiktaş'ı zor durumdan kurtarmak için bu çocukları getirmiştim. Ancak konuşmalarımızın içinde zorluk çıkarmak, hak edilmeyen paraları istemek, oyuncuların önünü kapatmak yoktu. Beşiktaş yönetmeliklere göre sözleşmeleri devam eden oyuncuların haklarını elinde bulunduruyor olabilir ama ben oyunculara Beşiktaş'a getirirken başkanla anlaştığımı düşünüyorum" dedi. 

Atilla iddialarını bir öteye de taşıyarak oyuncuların Beşiktaş'ta başarılı olmasında Siyah-beyazlı kulüben getirdiği Dorde Sijan'ın payı olduğunu belirterek Ahmet Kandemir'in antrenmanların çoğuna katılmadığını bile öne sürdü. 

Dorde'yi Beşiktaş'a getirdiği için pişman olduğunu belirten Atilla, "Dorde'ye 'Senin paranı ben vereceğim, bu sezon Beşiktaş'ta çalışmayacaksın, zaten annen hasta' dedim ve o da Sırbistan'a döndü." diye konuştu.

Şehmus Hazer Beşiktaş haberleri basketbol basketbol transfer Fenerbahçe haberleri