Beşiktaş ile evinde karşılaşacak olan Galatasaray, RAMS Park’a böyle geldi

Spor haberleri Galatasaray Beşiktaş

Trendyol Süper Lig'in 9. haftasında Beşiktaş ile evinde karşılaşacak olan Galatasaray, RAMS Park’a geldi.

Trendyol Süper Lig'in 9. haftasında Galatasaray, RAMS Park'ta oynanacak derbide Beşiktaş ile mücadele edecek. Derbi öncesinde sarı-kırmızılılar, hazırlıklarını dün yaptığı antrenmanla tamamladı.

Bugün Florya Metin Oktay Tesisleri'nde toplanan Galatasaraylı futbolcular ve teknik ekip, daha sonra tesislerden ayrıldı. Sarı-kırmızılı kafileyi taşıyan otobüs stada ulaştı.

Galatasaray Beşiktaş maçı için nefesler tutulmuş durumda. Trendyol Süper Lig'de heyecan bu derbi ile devam ediyor. Galatasaray - Beşiktaş derbi maçı 9. hafta müsabakası Rams Park Stadyumu'nda oynanacak. Bir tarafta Icardi, Zaha, Mertens, Tete, Kerem Aktürkoğlu gibi isimleri kadrosunda bulunduran Galatasaray, öbür tarafta da Aboubakar, Gedson Fernansdes, Cenk Tosun, Ghezzal, Rashica gibi isimlere sahip Burak Yılmaz yönetimindeki Beşiktaş. İşte derbi maçı ile ilgili merak edilenler ve Galatasaray - Beşiktaş muhtemel 11'leri...

GALATASARAY BEŞİKTAŞ MAÇI

Trendyol Süper Lig'in 9. haftasında Rams Park Stadyumu'nda oynanacak Galatasaray - Beşiktaş derbisi 21 Ekim Cumartesi günü saat 19:00'da oynanacak.

Galatasaray, RAMS Park'ta bugüne kadar Beşiktaş ile 13 kez karşılaştı. Bu maçlarda sarı-kırmızılılar 9 defa sahadan galip ayrılırken, siyah-beyazlılar da 2 kez kazandı. Sarı-kırmızılıların, 2011 yılında açılan yeni stadında bugüne kadar oynadığı Beşiktaş derbilerinde üstünlüğü bulunuyor.

Geçtiğimiz sezon burada oynanan derbiden Galatasaray 2-1'lik skorla galip ayrılmıştı.

ÖNE ÇIKAN İSİMLER: GALATASARAY'DA ICARDI BEŞİKTAŞ'TA ABOUBAKAR!

Galatasaray ve Beşiktaş'ta takımı adeta golcüleri sırtlıyor. Galatasaray'da geçtiğimiz sezon büyük etki bırakan ve bonservisi alındıktan sonra da gollerine devam eden Icardi, bu sezon 8 maçta 8 gol 1 asist ile oynuyor.

Aboubakar geçtiğimiz sezonki üstün performansını sürdürmeye devam ediyor ve Beşiktaş'ın gol yükünü çekiyor. Aboubakar bu sezon 8 maçta 4 gol 1 asist ile 5 gole ditekt etki etmeyi başardı.

GALATASARAY BEŞİKTAŞ DERBİ MAÇI HAKEMİ BELLİ OLDU!

Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu tarafından yapılan açıklamaya göre, Galatasaray ile Beşiktaş arasında 21 Ekim Cumartesi günü oynanacak derbide Halil Umut Meler görev alacak.

GALATASARAY BEŞİKTAŞ MAÇI MUHTEMEL 11

Galatasaray
Muslera, Boey, Kaan, Abdülkerim, Angelino, Torreira, Ndombele, Tete, Mertens, Kerem, Icardi

Beşiktaş
Mert, Onur, Colley, Amartey, Masuaku, Amir, Chamberlain, Gedson, Rashica, Cenk, Aboubakar

 

Kaynak: Haber Global TV

Beşiktaş Galatasaray Rams Park