Beşiktaş için Muleka iddiası

Beşiktaş Kasımpaşa
Beşiktaş için Muleka iddiası

Transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş'ın, Kasımpaşa'daki performansıyla dikkatleri üzerine çeken Demokratik Kongolu golcü Jackson Muleka'yı 1 numaralı transfer hedefi olarak belirlediği iddia edildi.

Devre arası transfer döneminde kiralık olarak geldiği Kasımpaşa'da sergilediği performansla izleyenleri kendisine hayran bırakan Jackson Muleka, Belçika gazetesi Le Soir'ın haberine göre, Beşiktaş'ın radarına girdi.

Satın alma opsiyonu bulunmadığı için Standard Liege'e döndüğü belirtilen 22 yaşındaki genç golcünün Belçika ekibinde kalmak istemediği, siyah-beyazlıların yaz transfer dönemindeki 1 numaralı hedefi olduğu ve Avrupa'dan birçok talibi bulunduğu iddia edildi.

Beşiktaş'ta sezonun sona ermesiyle birlikte gol yollarında Michy Batshuayi ile yollar ayrıldı. Sözleşmeleri biten Cyle Larin ve Güven Yalçın gibi isimlerinse geleceği henüz netleşmedi. Siyah-beyazlıların yaz transfer döneminde bu mevkiye en az 2 transfer yapması bekleniyor.

Jackson Muleka, Kasımpaşa formasıyla Süper Lig'de çıktığı 14 maçta 17 gole doğrudan katkı (12 gol - 5 asist) sağladı.

Muleka Beşiktaş Kasımpaşa Le Soir gazetesi

Kaynak: Haber Global TV

Beşiktaş Jackson Muleka Kasımpaşa Standard Liege Beşiktaş transfer haberleri Jackson Muleka Kasımpaşa performansı Jackson Muleka bonservis bedeli Muleka Beşiktaş