Beşiktaş için flaş Sergio Ramos iddiası

Beşiktaş Galatasaray
Beşiktaş için flaş Sergio Ramos iddiası

Beşiktaş'ın PSG ile yollarını ayıran dünyaca ünlü İspanyol stoper Sergio Ramos'u kadrosuna katmak üzere olduğu iddia edildi.

Foot Mercato'dan Santi Aouna'nın haberine göre; Beşiktaş, Galatasaray'ın da kadrosuna katmak istediği dünyaca ünlü İspanyol stoper Sergio Ramos'un transferinde sona yaklaştı.

PSG ile yollarını ayırdıktan sonra çalışmalarını bireysel olarak sürdüren 37 yaşındaki yıldız futbolcunun, Beşiktaş ve Başkan Ahmet Nur Çebi'den gelecek son teklif sonrasında kesin kararını vereceği belirtiliyor.

Öte yandan Sports Digitale'in ulaştığı Beşiktaş yetkilileri, Fransız medyasında çıkan haberlerin gerçeği yansıtmadığını söyledi.

SERGIO RAMOS'UN KARİYERİ

Futbola Sevilla alt yapısında başlayan ve 2005 yazında 27 milyon Euro karşılığında Real Madrid'e transfer olan Sergio Ramos, eflatun-beyazlı forma altında geçirdiği 16 sezonda 671 resmi maçta görev yaptı ve bir stoper olmasına rağmen tam 141 gole doğrudan katkı (101 gol - 40 asist) sağlamayı başardı.

2021 yazında sözleşmesinin bitmesinin ardından PSG'ye transfer olan Ramos, Fransız devinde ise 58 maçta görev yaotu ve 6 gol - 1 asist kaydetti.

İspanya Milli Takımı formasını da tam 180 kez sırtına geçiren Ramos, 23 gol atıp 8 de asist üretti.

Sergio Ramos kariyerinde 5 İspanya La Liga, 2 Fransa Ligue 1, 4 Şampiyonlar Ligi, 1 Dünya Kupası, 2 Avrupa şampiyonluğu yaşadı.

Kaynak: Haber Global TV

Beşiktaş Sergio Ramos PSG Galatasaray Beşiktaş transfer haberleri