Beşiktaş için Anthony Modeste iddiası

Beşiktaş için Anthony Modeste iddiası

Santrfor bölgesini güçlendirmek isteyen Beşiktaş'ın, Bundesliga ekiplerinden Köln forması giyen Anthony Modeste ile anlaşmaya vardığı iddia edildi.

Ajansspor'da yer alan habere göre, Şampiyonlar Ligi ön elemesine yeni transferlerin önemli bir bölümüyle çıkmayı hedefleyen Beşiktaş, golcü transferini bitirdi. Burak Yılmaz'ın Lille'e gitmesiyle golcü arayışına giren Siyah-beyazlı kulüp, Köln forması giyen Anthony Modeste ile prensip anlaşmasına vardı. Alman kulübüyle 1 yıllık kiralama konusunda anlaşan Siyah-beyazlıların oyuncuyla arasında ufak tefek pürüzler kaldı.

32 yaşındaki Fransız golcü iki sezon önce Galatasaray'ın da gündemine gelmiş ancak uzun süren çabalara rağmen transfer gerçekleşmemişti.

Köln ile 2023 yılına kadar sözleşmesi bulunan Modeste, geride kalan sezonda 29 maçta 4 gol ve 1 asistle oynadı. Tüm kariyeri boyunca 396 maça çıkan forvet 151 gol atarken 34 de asist üretti.

Şimdiye dek Alanyaspor'dan N'Sakala ve Welinton, Kayserispor'dan ise Mensah'ı kadrosuna katan Siyah-beyazlılar, 25 Ağustos'ta deplasmanda PAOK ile Şampiyonlar Ligi 2. ön elemesinde karşı karşıya gelecek. Tek maç üzerinden oynanacak olan eleme maçını kazanan taraf 3. tura yükselecek.

Beşiktaş için Anthony Modeste iddiası - Resim : 1

Beşiktaş Köln