Beşiktaş genç Makedon golcü 'Mario Ilievski' için görüşmelere başladı!

Beşiktaş
Beşiktaş genç Makedon golcü 'Mario Ilievski' için görüşmelere başladı!

Beşiktaş, Septemvri Sofia forması giyen 20 yaşındaki Makedon forvet Mario Ilievski'nin transferi için görüşmelere başladı.

TFF'nin yabancı oyuncu sayısını 14'te sabit tutması ve 21 yaş altı 3 yabancı oyuncu için ek kontenjan sağlaması üzerine Beşiktaş genç oyuncu transferi için çalışmalarını sıklaştırdı.

Bulgar medyasında çıkan habere göre; Beşiktaş, Septemvri Sofia forması giyen 20 yaşındaki Kuzey Makedonyalı forvet Mario Ilievski'nin transferi için oyuncu ve kulübüyle görüşmelere başladı.

Geçtiğimiz sezon Septemvri Sofia formasıyla Bulgaristan 2. Ligi ve Bulgaristan Kupası'nda toplam 39 maça çıkan Ilievski, takımına sağladığı 27 gollük katkı (17 gol - 10 asist) ile Septemvri Sofia'nın 1. Lig'e yükselmesinde büyük pay sahibi oldu.

1,81'lik 20 yaşındaki golcünün kulübüyle 1 yıllık daha sözleşmesi bulunuyor.

NE OLMUŞTU?

TFF, geçtiğimiz günlerde aldığı karar ile kulüplerin 14 yabancı oyuncuya ek olarak ayrıca 21 yaş ve altında olmaları koşulu ile, ülkesinin milli takımlarında (14 Yaş Altı Milli Takımı dahil olmak üzere) en az 10 müsabakada oynamış 3 yabancı uyruklu futbolcu ile de sözleşme imzalayabilmeleri ve bu futbolcuları A takım listesine yazabilme imkanı tanımıştı.

Beşiktaş'ta Ajdin Hasic ve Besar Gudjufi'nin takımda kalmasına karar verilirse, bu oyuncular 3 kişilik bu ek kontenjana dahil edilebilecek ve 14 yabancı sınırlaması konusunda siyah-beyazlı kulübe herhangi bir sıkıntı çıkartmayacaklar.

Kaynak: Haber Global TV

Beşiktaş Beşiktaş transfer haberleri