Beşiktaş eski Sportif Direktörü Ceyhun Kazancı'dan Tadic açıklaması: "İhale bana kaldı"

Beşiktaş
Beşiktaş eski Sportif Direktörü Ceyhun Kazancı'dan Tadic açıklaması: "İhale bana kaldı"
DepoPhotos

Transferde ezeli rakiplerinin gerisinde kalan ve taraftarlarından yoğun tepki alan Beşiktaş'ta kısa bir süre önce Sportif Direktörlük görevinden ayrılan Ceyhun Kazancı, "Tadic konusunda ihale benim üzerime kaldı. İstersen sen 10 milyon Euro'ya bir takım kur, kimsenin umurunda değil" dedi.

Beşiktaş'ta geçtiğimiz günlerde "Sportif Direktör"lük görevinden istifa eden Ceyhun Kazancı, Valerien Ismael tercihinden siyah-beyazlı takımın transferde izlediği politikaya kadar birçok konuda açıklamalarda bulundu.

Kazancı, Telegol'e yaptığı açıklamada ayrılık kararının tamamen kendisine ait olduğunu belirterek, "Çok polemik yaratacak bir şey yapmak istemedim. O yüzden hiç konuşmadım. Başkanla da orada paralel hareket ediyoruz. Bu arada ayrıldım ama elimden geldiğince elimdeki dosyalarla devam ediyorum. Tamamen yüzde 100 kopma yok. Tamamen benim tarafımdan olan bir ayrılıktı. O yüzden yine kulüp stratejisine göre hareket ediyoruz. Şenol Güneş ile polemiklerin hiç alakası yok. Geçen hoca da açıkladı. Hayretler içinde kaldık biz de. İşin dürüstçesi, biz kulüp olarak iletişim konusunda zayıfız. Onu da itiraf etmek lazım. Hiçbir kez en ufak bir sıkıntımız olmadı Şenol Hoca ile" şeklinde konuştu.

"VALERIEN ISMAEL KONUSUNDA BAŞARISIZ OLDUĞUMUZU DÜŞÜNMÜYORUM"

Valerien Ismael konusunda başarısız olduğunu düşünmediğini söyleyen Kazancı, "Bu benim şahsi görüşüm. Orada bir strateji vardı. Denediğimiz bir yol vardı, o yol bir yere varmadı. Bu, illa başarısızlık olduğu anlamına gelmiyor. Orada bir felsefenin temsilcisiydi o. Camia tarafından da çok yıpratıldı. Özellikle sosyal medya konusunda zayıfız. Oradan bir algı yaratılıyor. İş biraz takımı desteklemekten ziyade ‘Bu adam gitsin’ konusuna döndü" ifadelerini kullandı.

"TADIC KONUSUNDA İHALE BANA KALDI"

Transferde ezeli rakiplerinin gerisinde kaldıkları yönündeki eleştirilere yanıt veren Kazancı; "Sanki biz transfer yapmıyoruz gibi bir şeye döndü. Bu işin elli tane parametresi var. Başta Suudi Arabistan olmak üzere bu sene şartlar çok değişti. Bizim ekonomik durum da diğer takımlar gibi değil. Öyle 8-10 milyon euro veremiyoruz. Her zaman doğru adımları doğru bütçe ile ilerliyoruz. Bizim takımın 10 tane adama ihtiyacı yoktu. Geçen sene neredeyse sıfırdan bir takım kurduk. Ama bu sene öyle değil. Neredeyse takımın iskeleti belli. Tadic konusunda ihale bana kaldı. Herkes ismin peşinde. Herkes şu an o kafada. Yaz ligi var, şov yapma ligi. Ben de bunu çok garip buluyorum. Her şey günün sonunda sahada belli olur. Galatasaray'ın yapmış olduğu transferler, bizim tarafa neden baskı yaratıyor anlamıyorum" dedi.

Kaynak: Diğer

Beşiktaş Ceyhun Kazancı Dusan Tadic fenerbahçe Galatasaray